El Manchester United tanca la diferència amb l’Aston Villa gràcies al guanyador de Scott McTominay

Scott McTominay fa un cop de cap al minut 86 quan el Manchester United supera l’Aston Villa per 2-1 per reduir la diferència entre els Lions a la taula de la Premier League.

Manchester United va reduir la bretxa entre els altres quatre caçadors de la Premier League Aston Villa amb una victòria molt guanyada per 2-1 al Villa Park.

Els poders de recuperació dels Lleons serien suficients per a una part del botí a West Midlands, ja que Douglas Luiz va cancel·lar un primer partit de la primera part del marcador lliure Rasmus Hojlund.

No obstant això, el sempre amenaçador Scott McTominay va aparèixer amb un altre gol de la Premier League Erik ten Hag‘s sisè classificat a cinc punts de Unai EmeryEl cinquè classificat, que va perdre l’oportunitat de recuperar el Tottenham Hotspur a les posicions de la Lliga de Campions.

Rafael Varane per als ferits Lisandro Martínez va ser l’única alteració feta a un Man United XI establert, mentre que Emery va portar Jacob Ramsey al seu equip de Villa després de la seva miserable derrota de la FA Cup davant el Chelsea a mitja setmana.

Com era d’esperar, l’encontre a West Midlands va ser frenètic, trepidant i de punta a punta des del primer xiulet, tot i que el Man United aviat va pujar a l’ascendència i es va avançar merescudament al minut 17.

Maguire ja havia afirmat el seu domini a jugades parades en els primers intercanvis i va tornar a utilitzar el seu marc intimidant amb bon efecte, encapçalant un Bruno Fernandes córner a l’àrea de sis iardes, on Hojlund estava esperant per guiar la pilota cap a casa.

En allargar la seva ratxa de calor davant la porteria, Hojlund es va convertir en el segon jugador més jove de la Premier League en trobar el fons de la xarxa en cinc partits seguits als 21 anys i set dies, només per darrere d’un jove de 19 anys. Nicolas Anelka durant l’època del francès a l’Arsenal.

La resposta de Villa a la baixa va ser positiva, com John McGinn va intentar escollir la cantonada superior amb un ferotge atac de 20 iardes al minut 24, però Andre Onana va posar la punta dels dits a la pilota i va fer una aturada superior.

Només un moment després, el camerunès va sortir al capdavant en un contra un amb Ollie Watkinssortint corrents de la seva línia per frustrar l’anglès mentre els lleons s’acostaven poc a poc a un nivelador, rugit per l’agitada multitud local.

Ten Hag es va veure obligat a canviar defensiu a la mitja part, enlairant-se Luke Shaw i desplegant Víctor Lindelof com a lateral esquerre d’emergència, i Villa, inevitablement, va començar a apuntar a aquest flanc amb l’esperança de tornar a la competició.

Al cap de tres minuts de la segona part, una centrada des de l’esquerra va arribar a Watkins en una posició central, però des de la distància, l’anglès va disparar directament al pit d’Onana abans. Diogo Dalot pirateja la pilota clara.

El portuguès també va ser necessari per interceptar un cop domèstic de Ramsey, que pot o no s’hagués avançat cap a la cantonada més llunyana, al minut 61, abans que Onana, ben posicionat, produís una altra aturada a prop. Clement Lenglet sis instants després.

No obstant això, la pressió constant dels lleons donaria dividends en la mateixa fase de joc, en què la pilota tornava a sortir Leon Bailey a la dreta, i la seva centrada va treure un lleuger cop a Fernandes en el seu camí cap a Luiz, que va arrasar cap a la cantonada superior per empatar Villa.

Els homes d’Emery havien estat fermament al capdavant des que va començar la segona part, però Alejandro Garnacho Gairebé va recuperar l’avantatge visitant al minut 70, augmentant-se dins del camp i deixant volar només per veure el seu intent rodar agònicament desviat.

Malgrat tots els esforços prometedors dels amfitrions en el segon període, però, va ser el Man United qui robaria els valuosos tres punts al minut 86, ja que una deliciosa entrega de Dalot va arribar al cap del substitut McTominay, que va superar la musculatura. Matty Cash i va impulsar a casa el seu setè gol de la Premier League de la temporada.

Onana, que s’havia guanyat el seu manteniment a West Midlands, només va tenir dues aturades còmodes més per fer el camí cap a la victòria, aguantant un cop de cap de llarg abast de Watkins al minut 89 abans de mostrar també un bon maneig per bloquejar l’intent especulatiu de Cash al segon. de sis minuts afegits.

Els Lions són els següents en acció fora de Fulham el 17 de febrer, mentre que els Red Devils tenen un dia addicional per recuperar-se abans de viatjar a Kenilworth Road per enfrontar-se a Luton Town diumenge vinent.