El Manchester United sobreviu a l’ensurt per superar el comtat de Newport a la FA Cup

El Manchester United reserva el seu lloc a la cinquena ronda de la FA Cup gràcies a la victòria per 4-2 sobre el Newport County de la Lliga Dos.

Manchester United va reservar el seu lloc a la cinquena ronda de la FA Cup cortesia d’una victòria per 4-2 sobre l’equip de la Lliga Dos Comtat de Newport diumenge a la tarda.

Erik ten HagL’equip liderat per dos gols en els primers 13 minuts al Rodney Parade, amb Bruno Fernandes i Kobbie Mainoo al marcador, però Newport va lluitar per igualar el 2-2 gràcies als esforços de Bryn Morris i Will Evans.

Antoni va anotar un tercer per als 20 cops campions anglesos al minut 68, però, abans Rasmus Hojlund va afegir un altre en el temps de descompte, i el Man United ara s’enfrontarà a Bristol City o Nottingham Forest a la propera ronda de la competició a finals de febrer.

No hi havia Marcus Rashford per als Red Devils, amb el davanter desaparegut per malaltia segons el club, però hi va haver polèmica al voltant de la seva absència, ja que va ser vist dijous al vespre en una discoteca de Belfast, cosa que podria comportar una sanció disciplinària.

L’entrenador en cap Ten Hag encara va nomenar un equip molt fort, amb Luke Shaw, Lisandro Martínez i Casemiro començant després de lesions recents, mentre Altay Bayindir va debutar entre els pals, amb Andre Onana encara no ha tornat de la Copa Àfrica de Nacions.

L’oportunitat de la primera meitat del partit va arribar per als 20 cops campions anglesos al segon minut, però l’esforç de curling d’Antony sempre va ser fora de la porteria del Newport County.

El Man United ha fet l’avançament al minut seten del partit, i ha estat un súper gol de Fernandes, que ha marcat el fons des de la distància després de trobar una centrada d’Antony, amb el brasiler que es trobava lliure per l’esquerra.

Antony va estar a punt de marcar-se al minut 11 després d’una altra jugada brillant dels Red Devils, però el seu esforç des de dins de l’àrea va ser massa alt.

El Man United va doblar el seu avantatge al minut 13, però, amb Diogo Dalot trobant a Mainoo, i l’adolescent va escombrar el seu esforç a la cantonada més llunyana amb un acabat excel·lent.

Adam Lewis del comtat de Newport en acció amb Antony del Manchester United el 28 de gener de 2024

Els visitants s’han acostat molt al tercer al minut 18 quan Alejandro Garnacho Es va trobar dins l’àrea de Newport County, però la rematada de l’internacional argentí va sortir del travesser.

El primer treball seriós de Bayindir en el gol del Man United va arribar al minut 25, amb el porter que va fer una aturada intel·ligent per evitar una rematada d’Evans de Newport.

Antony va tenir una altra gran oportunitat al minut 29, amb el brasiler trobat per Garnacho dins l’àrea de penal, però el seu esforç va ser bloquejat per Ryan Delaneyabans que el davanter tingués una rematada per sobre del travesser del porter del Newport Nick Townsend.

L’equip local ha aconseguit reduir a la meitat la desavantatge al minut 36 del partit, i ha estat un xut increïble de Morris, que ha llançat un fletxa al fons de la xarxa des del pal, encara que amb l’ajuda d’un desviament.

El Newport va tenir el seu millor moment del partit en el període següent, amb l’esforç de Morris sens dubte va augmentar el públic, i va ser un final incòmode de la primera part per al Man United, però el conjunt de la Premier League va poder entrar al descans del descans. amb avantatge de 2-1; Han estat quasi tres en l’acció final de la segona part, amb Fernandes disparant a porteria, només que el porter de Newport ha fet una súper parada.

Will Evans del comtat de Newport marca contra el Manchester United el 28 de gener de 2024

Antony va llançar un esforç acrobàtic per sobre de la porteria local a principis de la segona part, amb Man United al davant, però Newport va empatar increïblement el marcador al minut 48 mitjançant Evans, que va aprofitar una centrada baixa de Adam Lewis a la cantonada inferior des de curta distància.

El porter de Newport Townsend va fer bé en denegar Fernandes al minut 54, amb el Man United buscant contraatacar, abans que Bayindir hagués d’evitar un cop de cap de Delaney per l’altre extrem del camp.

El Man United s’ha acostat al tercer al minut 61 gràcies a Martínez, però el seu propi company Hojlund l’ha desviat a poca distància al pal.

Harry Charsley Va colpejar fora de la porteria de l’equip visitant al minut 67, però el Man United va recuperar l’avantatge al minut 68, amb Antony convertint-se al fons de la xarxa des de molt a prop per al seu primer gol en nou mesos després que Shaw n’hagués fet un contra el pal. des de la distància.

Antony del Manchester United el 28 de gener de 2024

Garnacho va ser denegat per Townsend al minut 77, abans que una emergència mèdica a l’estadi provoqués l’aturada del partit, però finalment va tornar a començar al títol abans de les 18.15 hora local.

Harry Maguire va tornar d’una lesió com a substitut tardà, mentre que també hi va haver una compareixença Omari Forsonque actualment està molt vinculat amb l’allunyament d’Old Trafford.

Evans va colpejar just al pal al minut 90, amb Newport buscant fer el 3-3 a Rodney Parade, i es van afegir nou minuts més.

Els visitants es van assegurar el seu lloc a la següent ronda de la competició al minut 94, amb Hojlund disparant al fons de la xarxa després que Forson hagués estat denegat, amb l’internacional danès marcant el seu vuitè gol de la campanya.

Newport va arribar a prop d’un terç tard James Waiteperò Bayindir va fer una aturada intel·ligent, abans que el córner resultant quedés clar.

Ara l’atenció del Man United tornarà a la Premier League, preparant-se per dirigir-se dijous al Wolverhampton Wanderers, mentre que la campanya de la Lliga Two de Newport continua contra Swindon Town el proper cap de setmana.