El Manchester United pateix un cop de lesió de Marcus Rashford en el enfrontament amb el Liverpool

El davanter del Manchester United, Marcus Rashford, es veu obligat a sortir del camp durant el partit de la Premier League del seu equip amb el Liverpool.

Manchester United endavant Marcus Rashford va ser obligat a sortir del camp durant la competició de la Premier League del seu equip amb Liverpool diumenge a la tarda.

L'internacional d'Anglaterra va tornar a ser titular per al xoc en contra Jurgen Kloppde l'equip, després d'haver baixat a la banqueta per al partit de la setmana passada amb el Chelsea a Stamford Bridge.

Rashford va jugar 66 minuts del partit abans de ser substituït per Antonii es veia incòmode en sortir del camp.

En aquesta etapa, l'abast del problema del jove de 26 anys no està clar, però l'entrenador en cap Erik ten Hag s'espera que abordi la situació quan parli durant la seva roda de premsa posterior al partit.

El Liverpool va liderar 1-0 a l'interval de la competició de la Premier League de diumenge, amb Luis Díaz trobant el fons de la xarxa al minut 23.

No obstant això, els vermells van deixar passar diverses ocasions per marcar un segon, i el marcador es va convertir en 1-1 al començament del segon període gràcies a un esforç de llarga distància de Bruno Fernandes.

Kobbie Mainoo després va avançar el Man United al minut 67, però el Liverpool es va assegurar una part del botí en les últimes fases gràcies a un penal de Mohamed Salah.

Man United ara haurà d'avaluar la forma física de Rashford abans del viatge del cap de setmana vinent a Bournemouth a la Premier League.

Els 20 vegades campions anglesos tornaran a jugar contra el Coventry City a les semifinals de la FA Cup el 21 d'abril.

Mainoo va dir després del partit que estava “decebut” perquè el seu equip no pogués aguantar els tres punts a Old Trafford.

Kobbie Mainoo del Manchester United celebra el seu segon gol amb els seus companys el 7 d'abril de 2024

Mainoo afirma que els “errors menors” li han costat a Old Trafford

“Decebut per ser sincer. Crec que hem fet molt bé a la segona part. Els nois van cometre errors menors i si els solucionem, guanyarem el partit”, va dir Mainoo. Sky Sports News.

“És una sensació increïble marcar el meu primer gol a Old Trafford i fer-ho en aquest partit ha estat encara més especial. No hem aconseguit els tres punts i això és el més important.

“Els errors passen als partits i poden ser perjudicials. És dur i t'ho treu.

“Una vegada més, detalls que hem perdut. Tinc la meva pròpia feina a l'equip, però la pel·lícula va arribar a ell a l'espai”.

El Man United es manté sisè a la taula de la Premier League, ara a vuit punts del cinquè Tottenham Hotspur, que pot passar al quart lloc de la divisió amb una victòria sobre el Nottingham Forest al final del començament.