El Manchester United ha sorprès quan Alex Iwobi, del Fulham, guanya el temps de desconnexió

Alex Iwobi marca un espectacular guanyador al minut 97 quan el Fulham va vèncer el Manchester United per 2-1 a Old Trafford.

Manchester UnitedLa ratxa de quatre victòries de la Premier League ha arribat al final després de patir una derrota per 2-1 contra Fulham a Old Trafford dissabte a la tarda.

Després d’una primera part sense gols, Calvin Bassey va marcar el seu primer gol per als Cottagers a mitjan segona part, abans Harry Maguire Semblava haver rescatat un punt per als Red Devils amb un final a poca distància al minut 89.

Tanmateix, es va desenvolupar més drama en el temps de descompte quan el Fulham va esclatar per l’altre extrem per anotar un espectacular guanyador al minut 97 quan Alex Iwobi va posar el seu cop a la cantonada inferior.

La ratxa perfecta de resultats del Man United al febrer ja s’ha acabat i la derrota per a l’equip d’Erik ten Hag suposa un gran cop pel que fa a les seves quatre millors esperances, ja que segueixen sisè i han caigut vuit punts per darrere del quart classificat, Aston Villa, que va vèncer el Nottingham Forest. 4-2 al sòl domèstic.

Pel que fa al Fulham, va celebrar la seva primera victòria a Old Trafford des del 2003 i ha acabat la seva ratxa d’11 partits sense victòries a la carretera, tot i que segueixen sent 12è a la taula de la Premier League, a tres punts dels 10 primers.

La notícia principal de l’equip des de la perspectiva del Man United abans del llançament va ser aquell graduat de l’acadèmia de 19 anys. Omari Forson va ser la seva primera sortida sènior, en substitució del lesionat Rasmus Hojlundmentre Víctor Lindelof va començar com a lateral esquerre a costa dels lesionats Luke Shaw.

Pel que fa a Fulham, Marco Silva va fer sis canvis a l’equip que va perdre 2-1 a casa davant l’Aston Villa la darrera vegada, amb Bassey, Tosin Adarabioyo, Harrison Reed, Sasa Lukic, Harry Wilson i Iwobi van recordar tots – Joao Palhinha i Willianper la seva banda, tots dos no estaven implicats, i el primer va començar una sanció de dos partits.

Ambdós equips van començar el partit amb cautela, però va ser el Fulham qui inicialment va semblar el més animat dels dos equips en possessió, movent ràpidament la pilota a través de les línies, i l’ex home dels Red Devils. Andreas Pereira Ha provat sort amb el primer tir a porteria dels visitants només tres minuts després, un que ha estat aturat còmodament Andre Onana.

Iwobi va tenir dues ocasions decents en l’espai de quatre minuts, però el migcampista dels Cottagers va arrossegar els seus dos esforços des de la vora de l’àrea de penal fora del pal dret d’Onana.

Just després dels 20 minuts, el número 24 del Man United va fer una aturada crucial amb una mà per evitar un cop de cap del Fulham. Rodrigo Muñiz després d’un córner, abans que Lukic no aconseguissin el rebot a prop.

Els Red Devils van tenir la seva part justa de possessió, però no van poder crear ocasions clares fins que es va produir una confusió a la defensa del Fulham al minut 26 en defensar una pilota parada, permetent Alejandro Garnacho per saltar i arrossegar un xut des de dins de l’àrea. Malgrat això, Antonee Robinson Ha tornat bé per capçar la pilota fora de la línia, abans que Maguire, que s’ha quedat davanter, ha enganxat el rebot per sobre del travesser.

Els dos equips van ser rebutjats per la fusteria poc després de la mitja hora; Diogo Dalot En primer lloc, vaig veure un clip de vaga de llarg abast a la base Bernd LenoAl pal dret de Muniz, a l’altre extrem, va fer servir la seva força per fer girar Lindelof dins l’àrea abans de colpejar l’exterior del pal amb un cop ferotge.

La reñida competició s’ha estirat a mesura que s’acabava la primera meitat; Onana va fer una bona aturada a tot estirar per evitar un cop curling de Pereira després que Lukic agafés Casemiro en possessió al contraatac. Aleshores, Leno va fer una parada de còpia gairebé en carbó a l’altre extrem després de llançar-se a una aturada amb una sola mà per evitar que Garnacho es dirigia cap a la cantonada inferior.

Rodrigo Muniz del Fulham en acció amb Victor Lindelof del Manchester United el 24 de febrer de 2024

Moments després de la represa, un desagradable enfrontament de caps durant un duel aeri entre Casemiro i Reed va obligar els equips mèdics dels dos clubs a entrar al camp; mentre que el segon es va considerar adequat per continuar, el primer va ser substituït per Scott McTominay. Christian Eriksen També es va presentar per als amfitrions a costa de Forson, que es veia animat en la seva primera sortida sènior.

La primera gran oportunitat de la segona part va caure en el Fulham al minut 56, quan Muniz va desposseir a Eriksen a la línia de mig camí i va avançar abans de fer servir Robinson, que va optar per no disparar des d’un angle ajustat i va fer un llançament perillós a través de les sis iardes. box, demanant que el toqués a casa, però Wilson no va poder trobar-se amb Cross.

El United va lluitar per agafar un punt del partit i els gemecs van ressonar al voltant d’Old Trafford mentre el Fulham va aprofitar la manca de possessió dels amfitrions per prendre el control del procediment: al conjunt de Marco Silva només li faltava un producte final a l’últim terç.

Onana ha hagut d’estar alerta per estirar i inclinar la centrada mal col·locada de Reed des del flanc dret per sobre del travesser, però des del córner resultant, la pilota ha caigut amablement a Bassey, que ha estavellat un xut amb el peu dret més dèbil al sostre de la xarxa. per posar el Fulham en un merescut avantatge als 65 minuts.

El Man United va respondre bé quan Fernandes es va enfilar cap a una posició de tir a la vora de l’àrea, però el seu cop va ser recollit còmodament per Leno a la seva esquerra, abans que l’atacador del Fulham arribés a la punta dels dits a l’entrega acollidora de Rashford des d’un angle agut a la banda. esquerra.

Harry Maguire del Manchester United celebra el seu primer gol el 24 de febrer de 2024

Tot i que Silva va passar a un cinc posterior després de la introducció de Issa Diop, Fulham no va mostrar signes inicials d’estacionar l’autobús i van continuar semblant una amenaça al contraatac; Wilson va pensar que havia doblat l’avantatge visitant al minut 77, però el seu xut amb l’esquerra es va enrotllar a pocs centímetres.

Moments després, el Man United va perdre possiblement la seva millor oportunitat del partit quan Maguire es va elevar per sobre de la línia de fons del Fulham per trobar el córner d’Eriksen, però només va poder llançar el seu cop de cap per sobre del travesser des d’uns quants metres.

No obstant això, Maguire es va esmenar al minut 89 i l’Old Trafford va esclatar quan el defensa va marcar per primera vegada des de l’àrea de sis metres per restablir la paritat després que Leno només pogués parar el xut de Fernandes directament als Red Devils No.5.

Alex Iwobi del Fulham celebra el seu segon gol el 24 de febrer de 2024

De sobte, el Fulham va donar l’esquena a la paret quan el Man United va empènyer per aconseguir un guanyador en els nou minuts del temps afegit, però del no-res van aconseguir esclatar amb un substitut. Adama Traoreque es va esprintar per davant d’un parell de jugadors per la dreta abans d’escollir Iwobi, que va prendre un toc per marcar el seu xut que es va enclavar a la cantonada inferior, enviant l’afició del Fulham a un pandemoni.

El Fulham buscarà aprofitar la seva victòria a Old Trafford quan sigui l’amfitrió del Brighton & Hove Albion dissabte vinent, mentre que el Man United centrarà el seu enfocament en un empat a la cinquena ronda de la FA Cup contra el Nottingham Forest al City Ground dimecres.