El Manchester City va establir dos nous rècords de la Lliga de Campions en la victòria de Copenhaguen

El Manchester City va establir dos nous rècords de la Lliga de Campions després de la victòria per 3-1 a Copenhaguen en el partit d’anada dels vuitens de final d’aquest vespre.

Manchester City n’han establert dos nous Champions League rècords després de la victòria per 3-1 a Dinamarca a Copenhaguen aquest vespre.

Kevin De Bruyne va fer rodar la pilota Pep Guardioladel costat de, abans que els titulars dels aguts quedessin atordits Magnus MattssonL’atractiu igualat poc després de la mitja hora.

Malgrat això, Bernardo Silva va restablir el lideratge just abans del descans, i Phil Foden s’ha assegurat de la victòria en el temps de descompte de la segona part i ha donat al Man City una avantatge de dos gols de cara al partit de tornada.

En fer-ho, Foden va assegurar que el Man City es convertís en el primer equip de la història de la Lliga de Campions en anotar almenys tres en set partits consecutius de la competició.

El que fa encara més interessant la gesta és que els Cityzens van marcar exactament tres gols en els set partits.

El City va gestionar la gesta en els sis partits del seu grup a principis d’aquesta temporada, començant amb tres victòries consecutives per 3-1 contra l’Estrella Roja de Belgrad, el RB Leipzig i el Young Boys.

Els homes de Guardiola van tornar a posar el Young Boys a l’espasa amb una victòria per 3-0 a la quarta jornada, abans d’arrodonir el grup amb victòries consecutives per 3-2 al Leipzig i l’Estrella Roja.

La victòria d’aquesta nit els posa en una posició molt còmoda de cara al partit de tornada el mes que ve, on ara buscaran ampliar un rècord d’anglès que també s’ha establert aquesta nit.

El City s’ha convertit en el primer equip anglès de la història de la competició que guanya nou partits seguits, que es remunten a la victòria de la tornada de semifinals davant el Reial Madrid la temporada passada.

Superar l’Inter de Milà en l’ocasió més destacada d’Istanbul i després completar un rècord del 100% a la fase de grups va donar al City l’oportunitat de batre aquest rècord, i la victòria a Parken ho ha confirmat.

De Bruyne va ser un dels catalitzadors clau de la victòria a la capital danesa, ja que un gol i una assistència aquesta nit significa que ara té 10 gols i 10 assistències en els seus últims 22 partits eliminatoris de la Lliga de Campions.

Després d’haver descansat en el seu enfrontament de la Premier League amb l’Everton dissabte, abans de passar com a substitut Erling Haaland Amb una assistència, el retorn de De Bruyne a la forma física sembla que serà crucial, ja que el Man City busca el “doble triplet” aquesta temporada.

El City torna a l’acció de la Premier League el cap de setmana quan dóna la benvinguda al Chelsea a l’Etihad, amb la diferència amb el Liverpool al capdavant encara només dos punts.