El Manchester City podria igualar el rècord del club de 103 anys en un enfrontament amb el Reial Madrid

El Manchester City podria igualar un rècord d'invicte a casa del club de 103 anys quan rebin el Reial Madrid a l'Etihad Stadium en el seu partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Manchester City podria igualar un rècord del club que ha estat durant 103 anys quan donen la benvinguda Reial Madrid a l'Etihad Stadium dimecres a la nit.

Els reis regnants d'Europa acolliran els 14 vegades guanyadors de la competició en el partit de tornada del seu Champions League quarts de final, amb l'empat ben ajustat després d'un clàssic instantani entre els dos equips al Bernabéu dimarts passat.

Bernardo Silva Va donar avantatge al Man City al segon minut amb un llançament intel·ligent de falta a la capital espanyola, només perquè el Madrid va capgirar el partit abans del quart d'hora amb dos gols propis.

Pep GuardiolaEls homes de l'equip van marcar dos gols en l'espai de cinc minuts a la segona part, ambdós gols impressionants Phil Foden i Josko Gvardiol respectivament – per recuperar el lideratge, abans Federico Valverde va llançar el seu propi aspirant al gol del partit a la barreja a 11 minuts del final.

L'assumpte cap amunt va acabar amb un 3-3, donant al Man City una lleugera avantatge a la meitat, ja que comptava amb l'avantatge de casa per al partit de tornada.

La història de casa crida a Man City a la fortalesa Etihad

Tot i que la capacitat del Reial Madrid per produir resultats a Europa mai es pot subestimar, Carlo AncelottiL'equip hauria de fer alguna cosa que cap equip ha fet en molt de temps si vol passar a les semifinals.

La importància de tenir l'avantatge a casa en el partit de tornada d'una eliminatòria de la Lliga de Campions de vegades es pot exagerar, però l'imperiós balanç del Man City davant els seus propis aficionats suggereix que haurien de ser els ferms favorits per acabar la feina dimecres a Manchester.

La victòria dominant per 5-1 de dissabte contra el Luton Town a la Premier League no només va assegurar que el conjunt de Guardiola acabés un dia primer de la taula per primera vegada des del novembre, sinó que també va ampliar la seva ratxa invicta a casa a 41 partits en totes les competicions.

El Man City ha guanyat 35 d'aquests 41 partits, empatant els altres sis, i la seva última derrota a l'Etihad es remunta al novembre de 2022, quan el Brentford va sortir guanyador per 2-1 a la Premier League.

Si els campions de la Lliga de Campions també eviten la derrota davant el Reial Madrid dimecres, igualarian el seu rècord històric d'invictes a casa, una ratxa de 42 partits que es va establir entre desembre de 1919 i novembre de 1921.

El Man City ha estat increïblement dominant a casa seva durant la major part del regnat de Guardiola i ha batut nombrosos rècords al llarg del camí, però mai no han aconseguit arribar a aquesta marca centenària fins ara.

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, el 3 d'abril de 2024

Man City encara persegueix un doble triple sense precedents

L'equip de Guardiola ha estat objecte de més crítiques aquesta temporada que durant la majoria dels seus anys al capdavant del club, i a la Lliga sens dubte han caigut una mica per sota dels seus nivells increïblement alts de campanyes anteriors en alguns moments d'aquesta temporada.

No obstant això, segueixen el camí per completar un doble triplet veritablement notable de la Premier League, la FA Cup i la Champions League, una gesta mai aconseguida en el futbol.

El Man City es va convertir en només el segon equip anglès que va guanyar aquest trio de trofeus en particular la temporada passada -emulant la classe del Manchester United de 1998-99- i si aconsegueixen fer-ho de nou per segon any consecutiu, hauria de baixar. un dels èxits més impressionants de la història del futbol.

La victòria de dissabte sobre el Luton va portar els campions defensors al primer lloc de la taula de la Premier League, amb l'Arsenal i el Liverpool no en acció fins diumenge, mantenint-los bé en la barreja per convertir-se en el primer equip de la història del futbol anglès a guanyar quatre títols de màxima categoria. el rebot.

El Man City també és clar favorit per guanyar la FA Cup aquesta temporada abans de la seva semifinal contra el Chelsea a Wembley el proper cap de setmana, amb una final contra el Coventry City o el Manchester United en cas de guanyar.

Els homes de Guardiola també estan considerats com a favorits de la Lliga de Campions, i aquesta posició només es veuria reforçada amb una victòria contra el Madrid als quarts.