El Manchester City fa història de la FA Cup amb la victòria del Newcastle United per arribar a les semifinals

El Manchester City va batre un nou rècord de la FA Cup després de vèncer el Newcastle United per 2-0 en un enfrontament de quarts de final a l'Etihad Stadium dissabte al vespre.

Manchester City han trencat un fresc FA Cup rècord després de batre Newcastle United 2-0 en un enfrontament de quarts de final a l'Etihad Stadium dissabte al vespre.

Potser els titulars no havien estat en el seu millor moment, però mai se'ls va obligar a sortir de la segona marxa i van tenir el control total durant gran part de la competició, amb dos gols desviats de la primera part. Bernardo Silva demostrant ser la diferència per Pep Guardiolaels homes.

Va obrir el marcador al minut 13 quan el seu xut des de la banda dreta de l'àrea de penal va desviar-se per darrere del Dan BurnLa cama estesa i va fer un bucle sobre el porter dels Magpies Martín Dubravka.

El segon cop de Bernardo a la mitja hora va arribar des d'una posició semblant a la vora de l'àrea i va sortir de cap. Sven Botmanper a la frustració de Dubravka que va mirar el camí per fer una parada de busseig rutinària.

El Newcastle va fer quatre canvis a mitjan segona part mentre buscava una ruta per tornar a l'empat, però els va faltar un instint assassí a l'últim terç i es van enfrontar a un formidable oponent a Man City, que s'ha assegurat el pas segur a una altra semifinal de Wembley. -final.

Els Ciutadans ja han guanyat cadascun dels seus últims 10 FA Cup partits i han reunit una impressionant ratxa d'invictes de 22 partits en totes les competicions, alhora que també han ampliat la seva ratxa d'invictes a l'Etihad a 38 partits, una ratxa que va començar el desembre del 2022.

La victòria sobre Newcastle també ha suposat que el Man City es converteixi en el primer equip de la història de la FA Cup a arribar a sis semifinals consecutives de la competició.

Des que Guardiola va agafar les regnes l'any 2016, els sis cops guanyadors de la FA Cup han arribat a set semifinals en vuit temporades i aposten per guanyar el seu tercer trofeu en aquesta competició sota la direcció del tècnic català.

Els Citizens van patir una derrota impactant davant el Wigan Athletic de la League One a la cinquena ronda de la competició 2017-18, però van arribar fins a aixecar el trofeu la temporada següent abans de tornar a ser primers l'any passat, superant al seu rival el Manchester United a la temporada següent. el final.

Phil Foden del Manchester City aplaudeix els aficionats després de ser substituït el 3 de març de 2024

Phil Foden va ser nomenat l'home del partit després d'una altra bona exhibició contra el Newcastle, i l'atacant en forma ha insistit que el Man City, que persegueix el triplet, encara té la “fam” de guanyar més plata.

“Vaig pensar que controlàvem molt bé el joc. Teníem molta pilota i vam intentar trobar el moment adequat per atacar, i crec que ho vam fer molt bé”, va dir Foden. Partit del dia de la BBC.

“Sempre vam estar parlant [winning more trophies]. La fam encara hi és. Seguirem endavant.

“És un dels millors equips que he vist mai. En aquesta etapa de la temporada necessitarem a tothom”.

En parlar de la seva pròpia forma, l'internacional d'Anglaterra va afegir: “Estic molt content amb això. Només estic jugant amb un somriure a la cara i espero que continuï fent-ho”.

El Man City descobrirà els seus oponents a les semifinals de la FA Cup quan es faci el sorteig després de l'enfrontament del Man United amb el Liverpool a Old Trafford diumenge a la tarda.