El Manchester City, campió, continua amb el títol amb la victòria a Nottingham Forest

El Manchester City torna a un punt de l'Arsenal, líder de la Premier League, gràcies a la victòria per 2-0 sobre el Nottingham Forest al City Ground.

Manchester City va tornar a un punt de l'Arsenal, líder de la Premier League, gràcies a una victòria per 2-0 Bosc de Nottingham al Camp de la Ciutat diumenge a la tarda.

L'Arsenal va obrir un avantatge de quatre punts gràcies al seu èxit per 3-2 sobre el Tottenham Hotspur al derbi del nord de Londres, però el Man City va assegurar que el seu destí romangués a les seves pròpies mans pel que fa al campionat amb un èxit habitual a Forest.

Pep GuardiolaL'equip, que aposta per guanyar la Premier League per quarta temporada consecutiva, es manté segon a la taula, però ara només es troba a un punt dels Gunners amb un partit a la mà, mentre que Forest es manté 17è, un punt per davant del 18è. -ubicat a la ciutat de Luton.

Josko Gvardiol va fer el trencament al minut 32 amb un cop de cap, abans Erling Haaland va acabar el seu retorn de la lesió amb un final fresc al minut 71.

El Man City continua al capdavant de la cursa pel títol de la Premier League

Va haver-hi esbroncades per part dels aficionats de Forest abans de l'inici de l'himne de la Premier League, cosa que no va ser tan sorprenent tenint en compte la seva deducció de punts i els esdeveniments del cap de setmana passat contra l'Everton.

En realitat, Forest va veure el gol de Man City dins dels primers 20 segons, però Neco Williams No va poder fer el contacte adequat en una centrada perillosa a l'àrea de l'equip visitant, amb la sortida dels campions al Camp de la Ciutat.

El Man City ha arribat a l'altre extrem al minut vuit, amb Kevin De BruyneEl cop baix de Williams va desviar Williams abans que el porter Forest l'empeny fora de la porteria Matz Sels.

Williams va estar molt implicat als dos extrems, amb Ederson haver de palmejar una rematada del defensa fora del pal al minut 15; El número set de Forest estava a tot arreu en els primers intercanvis abans de ser forçat a causa d'una lesió, i el Man City estava lluitant per aconseguir el control del que era un concurs animat a Nottingham.

Chris Wood va assentir per sobre del travesser al minut 28, però el Man City es va avançar quatre minuts més tard, amb Gvardiol de cap a un córner de De Bruyne al fons de la xarxa des de molt a prop.

Josko Gvardiol del Manchester City marca contra Nottingham Forest el 28 d'abril de 2024

Man City fa la feina contra Forest, amenaçat de descens

Forest hauria d'haver empatat al minut 38 per mitjà de Wood, però el davanter d'alguna manera no va aconseguir el contacte adequat en una centrada de Gonzalo Montielamb Man City tornant a respirar alleujat, i els Ciutadans, que també van veure Murillo va colpejar el travesser dels locals en el temps de descompte de la primera part, va entrar a l'interval amb un gol d'avantatge gràcies a la rematada de cap de Gvardiol.

Wood va tenir una altra gran oportunitat al començament del segon període després d'un treball excel·lent Antoni Elangaperò el davanter ha vist que Gvardiol l'havia bloquejat de prop.

Julià Álvarez va aixecar un per sobre el travesser de Forest al minut 63, abans que el porter de l'equip local impedís el fort cop de De Bruyne quatre minuts més tard.

El Man City va anotar un segon al minut 71, però, amb Haaland, que va entrar al camp al minut 62, trobant el fons de la cantonada amb un final compost després de ser trobat per De Bruyne.

Sempre li faltaria un llarg camí de tornada per a Forest després de l'entrada del segon, i els visitants van tancar la competició per recollir uns tres punts molt necessaris en el seu cursa pel títol.

Què els queda als dos equips per venir aquesta temporada?

Els últims quatre partits de la Premier League del Man City de la campanya són contra Wolverhampton Wanderers (H), Fulham (A), Tottenham (A) i West Ham United (H).

Mentrestant, els tres últims partits del Forest, amenaçat de descens, són contra Sheffield United (A), Chelsea (H) i Burnley (A), i l'enfrontament contra els Clarets a l'última jornada sembla ser un afer gegant.