El Liverpool va colpejar el Bournemouth per obrir un avantatge de cinc punts al cim

El Liverpool avança amb cinc punts al capdavant de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 4-0 sobre el Bournemouth al Vitality Stadium.

Liverpool s’han mogut cinc punts d’avantatge al capdavant de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 4-0 Bournemouth al Vitality Stadium diumenge a la tarda.

Jurgen KloppEl costat d’estava sense els serveis del talismà Mohamed Salahamb l’internacional egipci, que presenta una lesió muscular, representant el seu país a la Copa d’Àfrica de Nacions.

Malgrat això, Darwin Núñez i Diogo Jota tots dos van aconseguir doblets per assegurar un èxit de quatre gols per al Liverpool, que ara té cinc punts per davant del segon classificat, el Manchester City, tot i que ha jugat un partit més que el vigent campió.

El conjunt de Merseyside ha guanyat ara els seus últims tres partits de lliga, però és una segona derrota consecutiva per al Bournemouth a la màxima categoria d’Anglaterra, amb els Cherries quedant-se en el 12è lloc de la divisió.

El Bournemouth va sortir volant de les trampes, amb l’equip local jugant el millor futbol des del principi, i no va ser d’estranyar que estiguessin buscant la forma. Dominic Solanke a l’últim terç del camp.

Hi va haver tants gairebé moments per Andoni IraolaEn els primers 15 minuts, però la passada final no hi va ser, i el mateix es pot dir també del Liverpool, amb Jota i Núñez malgastant la possessió en zones perilloses fora del quadre de Bournemouth.

El primer esforç real del partit va arribar al minut 19 des Alexis Mac Allisterperò el gol del mundialista des de fora de l’àrea sempre es va desviar del pal.

Núñez va provar el porter del Bournemouth Neto amb un cop des de la distància al minut 25, però no va tenir la direcció per provocar un autèntic problema al brasiler.

Neto va fer una altra aturada al minut 34 per evitar una rematada de llarga distància Luis Díazabans Alisson Becker va evitar un esforç Ryan Christie per l’altre extrem del camp cinc minuts després.

Una centrada perillosa de Justin Kluivert va causar problemes a l’interior de l’àrea del Liverpool al final del primer període, però abans no hi havia receptors Ibrahima Konate ha rematat de cap un córner per sobre del travesser per l’altre extrem, i els dos equips han rematat de cap pel túnel amb el 0-0.

Una possible targeta vermella per a Kluivert va ser un punt de discussió al descans, amb l’holandès agafant Diaz al final de la meitat, però l’àrbitre estava content que la jugada continués i el VAR va acceptar.

El Liverpool es va avançar a principis del segon període, amb Núñez que va trobar expertament la cantonada inferior amb un final fresc després de ser trobat per Jota dins del quadre de Bournemouth.

Bournemouth gairebé va poder respondre immediatament a través de Kluivert, però el seu esforç acabava de desviar-se fora de la porteria del Liverpool amb Alisson compromès amb la seva immersió.

Conor Bradleyen el seu debut a la Premier League, va tenir dues ocasions en ràpida successió, amb el seu cop de cap d’una centrada de Núñez que es va desviar enrere per a un córner abans que el seu esforç de llarga distància de la pilota aturada resultant fos salvat per Neto.

El Liverpool va doblar la seva avantatge al minut 71 de l’enfrontament, amb Jota disparant al pal després d’haver estat alliberat per un substitut. Cody Gakpoi va ser un autèntic cop per al Bournemouth en aquella fase del partit.

Jota ha tornat a marcar al minut 79 per posar el partit més enllà de l’equip local, amb la rematada de l’internacional portuguès que ha trobat un camí cap al fons de la cantonada al segon temps de demanar.

David Brooks va tenir l’oportunitat de donar-li a l’afició de Bournemouth alguna cosa per animar al final, però va esquivar el pal i Núñez va afegir el segon en els darrers intercanvis, rematant després d’una passada brillant de Joe Gómez.

El Liverpool centrarà ara la seva atenció al partit de tornada de la seva semifinal de la Copa EFL contra el Fulham, que tindrà lloc dimecres, mentre que el Bournemouth intentarà recuperar-se del decebedor resultat quan rebi el Swansea City a la quarta ronda del partit. FA Cup el dijous.