El Liverpool manté el repte del títol amb la victòria sobre Brighton & Hove Albion

Els gols de Luis Díaz i Mohamed Salah fan que el Liverpool vingui des de darrere per vèncer el Brighton & Hove Albion per 2-1 a Anfield.

Liverpool de moment han tornat al capdavant de la Premier League després de vèncer Brighton & Hove Albion 2-1 a Anfield aquesta tarda.

Jurgen KloppL'equip de va lluitar des d'un gol per endur-se els tres punts, després Danny Welbeck havia disparat el Brighton a un segon minut.

Luis Díaz empatat per als vermells a mitja primera part, abans Mohamed Salah va disparar a casa el que va resultar ser el guanyador quan faltaven 25 minuts per al final.

La victòria porta al Liverpool tres punts per davant de l'Arsenal, per davant del enfrontament dels Gunners amb el Manchester City a l'Etihad més tard avui.

Venir des de darrere per guanyar significa que el Liverpool ha guanyat encara més punts després de perdre posicions, avançant clarament en aquesta mètrica amb 26 al llarg d'aquesta temporada.

Per a Brighton, es mantenen en novè lloc, a un punt del Newcastle United en vuitè, cosa que podria ser suficient per a la classificació europea aquesta temporada, però Roberto De Zerbi estarà una mica decebut per la falta d'amenaça del seu equip a la segona part.

Amb gran part de l'atenció posada en el llançament posterior d'avui, molts van pensar que Liverpool fes la feina aquí abans de l'enfrontament de pes pesats entre l'Arsenal i el Man City.

No obstant això, Anfield va quedar sorprès en 90 segons, quan Virgil van Dijk no s'ha pogut netejar sota la pressió de Jakub Moderi la pilota es va asseure perfectament per a Welbeck, que va desencadenar un atac imparable més enllà Caoimhin Kelleher a la porteria del Liverpool.

Tot i això, el Liverpool aviat va trobar els seus peus i va començar un atac a la porteria de Brighton, amb Salah culpable d'haver perdut nombroses ocasions a la primera part.

Va ser Salah qui va donar l'assistència per a l'empat de Díaz al minut 27, però va dirigir la pilota cap al perill després d'un córner. Joel Veltman no va poder fer el contacte adequat amb la pilota, i sense voler va fer que el colombià penetrés Bart Verbruggen.

El Brighton semblava rejovenit després del gol, però va tenir molta alegria contra el Liverpool Conor Bradley.

Simon Adingra La resta de la primera meitat s'ha mogut contra el jove lateral, ja que ell, Welbeck i Moder han anat a prop dels visitants.

Darwin Núñez Va ser lamentable al final dels primers 45 minuts amb un esforç oportunista mentre estava a terra, que va rebotar a Verbruggen per salvar el Brighton, ja que els equips anaven igualats a la mitja part.

Els locals van continuar amb el seu domini territorial després del descans, com tots dos Alexis Mac Allister i Salah va veure que les possibilitats de cap anaven demanant des de curta distància a 60 segons l'una de l'altra.

Núñez s'ha tornat a apropar poc després de l'hora, però el públic local no ha calgut esperar gaire el gol que els posaria per davant.

Un bon joc de peus de Mac Allister a la vora de l'àrea li va obrir l'espai per jugar amb Salah, i amb el seu novè xut del partit, l'egipci finalment va trobar el fons de la xarxa, posant el Liverpool al davant amb una bona esquerra. – acabat amb peus.

El suport d'Anfield es va tornar a posar en peu pocs minuts després, quan la passada perfecta de Salah va trobar Diaz, que va aconseguir esprémer el seu esforç a través de les cames de Verbruggen i cap a la porteria de Brighton, abans de ser denegat per la bandera de fora de joc del jutge en un diabòlic. convocatòria ajustada que va ser confirmada pel VAR.

Brighton va agafar un cert impuls al final, com Lewis Dunk va veure dos esforços de cap de Kelleher, però el porter del Liverpool va quedar impune pel seu maneig una mica desordenat.

Adam Lallana Gairebé va fer malbé el dia contra el seu antic club, però només va poder arrossegar el seu esforç, i uns quants intents més de Salah van demanar en el temps de descompte, però el Liverpool finalment va sortir victoriós.