El Liverpool, inspirat en Conor Bradley, ho sento al Chelsea

Conor Bradley marca un gol i en fa dos més quan el Liverpool aixafa el Chelsea per 4-1 per ampliar el seu avantatge a la cimera de la Premier League.

Liverpool va restaurar el seu avantatge de cinc punts al capdavant de la taula de la Premier League amb una victòria absorbent per 4-1 Chelsea a Anfield el dimecres al vespre, Jurgen Klopp‘s 200 a la màxima categoria anglesa.

Mentre Dominik Szoboszlai, Diogo Jota i Luis Díaz van estar entre els golejadors dels vermells, el protagonisme va ser acaparat per un jove de 20 anys Conor Bradleyque va aconseguir una de les seves mentre també va fer dues assistències en una actuació magistral de Merseyside.

Christopher Nkunku va trobar la marca per al Chelsea, que va tenir la mala sort de rebre dos penals al vespre, però Maurici PochettinoL’equip de ‘s va ser lamentable en els primers 45 minuts i va viatjar merescudament a casa amb una novena derrota de la temporada al costat del seu nom.

Malgrat Andrew Robertson i Trent Alexander-ArnoldEl retorn a la forma plena, Bradley i Joe Gómez va repetir els seus papers de lateral al Liverpool i tindrien l’encàrrec de mantenir-lo Noni Madueke i Raheem Sterling – sotmès a la benvinguda d’un dolent – tranquil.

Tanmateix, tan aviat com Paul TierneyVa sonar el primer xiulet, el duet del Chelsea es va acampar en gran part a la seva pròpia meitat al costat dels seus companys d’equip, ja que el Liverpool va atacar amb intenció a cada oportunitat.

El cable en directe Darwin Núñez en particular, estava terroritzant la línia de fons dels blaus i va tenir el seu primer gol al minut cinc, que Dorde Petrovic va bolcar sense problemes reals, només uns segons abans. Conor Gallagher va caure a l’àrea del Liverpool.

Les repeticions ho van demostrar Virgil van Dijk havia retallat el genoll de Gallagher, però les peticions del Chelsea per un penal van caure en oïdes sordes, i el Liverpool va baixar ràpidament per l’altre extrem del camp després d’aquest suspens.

Un altre intent de Núñez al minut vuit va veure com una combinació de Petrovic i la part superior del travesser mantenia fora l’uruguaià, i un llamp va colpejar dues vegades al minut 20, quan un cop de Núñez s’estava col·locant a la porteria abans que Petrovic descartés la pilota a la porteria. publicació.

Poques apostes s’haurien fet perquè ningú més que l’encès Núñez arribés a l’empat, i el Liverpool aconseguiria el gol que els seus esforços justificaven al minut 23, però seria un dels companys del sud-americà qui l’oferiria.

Bradley va començar el moviment, robant Ben Chilwell de la pilota i fent una passada cruixent per dins cap a Jota, que va avançar Benoit Badiashile i Thiago Silva amb massa facilitat abans d’acabar baix a la xarxa del Chelsea.

Amb una oferta per redimir-se immediatament, Chilwell va fer exactament el contrari al minut 35 -recollint una reserva per a la simulació dins del quadre dels vermells- i l’espectacle de terror del lateral esquerre va continuar només quatre moments després, on un lateral del Liverpool va ser irònicament el beneficiari.

Quan Chilwell i Jota es van involucrar en una baralla al centre del terreny de joc, l’antic va deixar acres d’espai perquè Bradley s’endinsés, i malgrat els millors esforços d’un Sterling enrere, el jove dels vermells va trobar la cantonada més llunyana amb un gran cop a través. l’objectiu d’obrir el seu compte de Liverpool.

Una primera part gairebé impecable dels amfitrions estava aparentment preparada per millorar encara més en el temps de descompte, ja que Tierney va assenyalar el lloc després que Badiashile va acabar amb Jota, però el comerciant de fusteria Núñez va colpejar increïblement el marc de la porteria per tercera vegada en el partit. , i per vuitena vegada en la campanya actual de la Premier League.

L'entrenador del Liverpool, Jurgen Klopp, reacciona el 31 de gener de 2024

Pochettino no va donar cops de puny al descans amb un trio d’aquestes alteracions, una de les quals… Mykhaylo Mudryk – va tenir una gran oportunitat de donar-li un salvavides al Chelsea al minut 51, però només va poder guiar Malo GustCentre baix de l’equip per sobre del travesser des d’una posició prometedora.

Núñez ha estalviat lleugerament les rubores de Mudryk amb un altre xut directe a Petrovic al minut 61, però el gol número tres de Klopp només sis minuts després, quan l’incontrolable Bradley va centrar per a Szoboszlai per guiar un cop de cap baix per sobre de la línia.

Els aficionats del Chelsea podrien haver estat perdonats per dirigir-se cap a les sortides, però el substitut Nkunku va oferir als blaus una mica d’esperança al minut 70, allunyant-se de Alexis Mac Allister i Van Dijk abans de caure en una consolació per l’interior del pal.

Per segona vegada al partit, els vermells van tenir la sort de no encaixar un xut al minut 73, quan Van Dijk va semblar tallar Nkunku a l’àrea, però la sort de Núñez no va arribar quatre minuts després, ja que va enviar un cop de cap. cap a la porteria, però inevitablement va tornar a colpejar el travesser.

En fer-ho, el jugador de 24 anys es va convertir en el primer jugador de la Premier League que ha colpejat la fusta quatre cops en un partit, però es va redimir parcialment al minut 79, llançant una pilota cruixent a la porteria perquè Díaz pogués a casa. i restaurar l’avantatge de tres gols del Liverpool.

Abans de la superproducció de diumenge amb l’Arsenal, el Liverpool té cinc punts d’avantatge sobre els Gunners i el Manchester City, que encara tenen un partit a la mà, mentre que el Chelsea segueix 10è i corre el risc de passar per sota del Wolverhampton Wanderers abans d’acollir. Gary O’Neilels homes de diumenge.