El Liverpool arriba a la final de la Copa EFL gràcies a l’empat al Fulham

El Liverpool reserva el seu lloc a la final de la Copa EFL contra el Chelsea gràcies a un èxit global de 3-2 davant el Fulham a les semifinals.

Liverpool va reservar el seu lloc a la final de la Copa EFL cortesia d’un empat a 1 amb Fulham al partit de tornada de la seva semifinal a Craven Cottage dimecres a la nit.

Jurgen KloppL’equip va guanyar per 2-1 a l’anada a Anfield el 10 de gener i gairebé va poder acabar la feina a la capital anglesa per organitzar una final intrigant amb el Chelsea, que va vèncer el Middlesbrough per 6-2 en el global. els dos bàndols es van posar a bloquejar les banyes a Wembley el 25 de febrer.

Luis Díaz va avançar el Liverpool al minut 11 del partit abans Issa Diop empatat al minut 77, però Marco SilvaL’equip no va poder trobar un altre, amb el Liverpool triomfant per 3-2 en el global a la semifinal.

Els primers senyals de perill eren presents per al Fulham, ja que Díaz ha rematat de cap una falta just fora de la porteria durant els dos primers minuts, i els locals no han pogut mantenir la pilota en un començament decebedor.

Darwin Núñez Va ser el següent a provar sort al minut sis, amb el davanter forçant el porter del Fulham Bernd Leno en una aturada decent, abans que hi hagués una gran oportunitat per l’altre extrem, amb Joao Palhinhaque es va trobar desmarcat dins l’àrea, llançant de volea per sobre del travesser des d’un córner perillós.

El Fulham anava millorant, però va rebre un gran cop al minut 11, amb l’esforç de Díaz que va desviar-se abans de vèncer a Leno, que podria haver pensat que hauria d’haver-ho mantingut fora, amb el Liverpool avançant-se per 3-1 al global. empat als darrers quatre.

El Liverpool va tornar a tenir la pilota al fons de la xarxa al minut 28, amb Diaz que va convertir des de prop després que Núñez hagués colpejat el pal, però la bandera del fora de joc es va aixecar.

Díaz es va tornar a involucrar al minut 31, posant a prova Leno amb un cop, davant el porter del Liverpool. Caoimhin Kelleher va fer una parada intel·ligent a l’altre extrem per negar Raúl Jiménez.

Aleshores, Kelleher es va veure obligat a evitar un esforç Willian durant un període fort per al Fulham, que també ha tingut un crit de penal quan Jiménez va caure dins l’àrea, però el Liverpool va entrar al descans amb un 1-0 a la nit, deixant-los 3-1 per davant en l’empat.

El Liverpool va tenir una mitja oportunitat al començament del segon període, amb Harvey Elliott disparant fora del pal després d’una centrada de Díaz, que podria haver disparat sobre ell mateix.

Els dos equips van tenir ocasions després al minut 55, amb Andreas Pereira colpejant contra el pal després que Kelleher no hagués pogut fer front a la pilota de Willian a l’àrea, abans que Elliott disparés a Leno per l’altre extrem.

Leno va fer una altra aturada intel·ligent poc abans de l’hora per negar Núñez, abans que el davanter del Liverpool fallés la porteria amb un potent impuls des de dins de l’àrea quatre minuts després.

El Fulham va tornar al partit al minut 77, amb una centrada de Diop Harry Wilsonque va aportar energia i qualitat a l’atac local en la seva introducció des de la banqueta.

A continuació, Wilson va provar Kelleher al minut 80, amb els amfitrions fermament al peu davanter i necessitant només un gol per empatar el marcador a 3-3, però no havia de ser per al Fulham, amb el Liverpool preparant una final contra el Chelsea al finals del mes vinent.

Els dos equips centraran ara la seva atenció cap a la quarta ronda de la FA Cup, amb el Fulham acollint el Newcastle United dissabte al vespre abans que el Liverpool rebin Norwich City diumenge a la tarda.