El fill d’aniversari, Julian Alvarez, es prepara per a la victòria del Manchester City a Burnley

Julian Alvarez va anotar dos gols en el seu 24è aniversari quan el Manchester City va guanyar per 3-1 el Burnley a la Premier League.

Manchester City han ampliat la seva ratxa de victòries en totes les competicions a vuit partits després de guanyar còmodament Burnley 3-1 a la Premier League a l’Etihad Stadium dimecres a la nit.

Julià Álvarez va posar els Citizens al control quan va marcar dos gols a la primera part en el seu 24è aniversari, abans Rodri va afegir un terç a menys de 30 segons després de la mitja part.

Ameen Al-Dakhil va donar alguna cosa per animar als aficionats ambulants de Burnley quan va anotar un gol de consolació en el temps de descompte de la segona part, però Pep GuardiolaL’equip de ‘s va quedar amb còmodes guanyadors Vincent Kompanytorna a la seva antiga pista.

La victòria del Man City els ha vist tornar per sobre de l’Arsenal, que dimarts va vèncer el Nottingham Forest, al segon lloc, i se situen a cinc punts del líder de la Premier League, el Liverpool, que ha jugat un partit més.

Pel que fa al Burnley, que ha perdut 15 dels seus 21 partits de màxima categoria aquesta temporada, segueix sent 19è a la taula i se situa a set punts de seguretat després de la victòria per 4-0 del Luton Town sobre Brighton & Hove Albion dimarts.

Abans de l’inici, les notícies de l’equip van arribar de l’equip local com Kevin De Bruyne va tenir la seva primera sortida des del partit invers a Turf Moor l’agost de l’any passat, mentre que Erling Haaland va tornar a la plantilla de la jornada després de perdre’s 10 partits per una lesió al peu.

Guardiola va fer sis canvis en total al City que va començar divendres passat la victòria per 1-0 contra el Tottenham Hotspur a la FA Cup, amb Ederson, Rico Lewis, John Stones, Matheus Nunes i Jeremy Doku Tot es recorda, mentre que l’entrenador del Burnley, Kompany, va fer només l’únic canvi a l’equip que va empatar 1-1 amb Luton fa 19 dies, amb Sander Berge substituint Josh Cullen al mig del camp.

El Man City va dominar els procediments al principi i només van trigar 16 minuts a obrir el marcador gràcies a un xut de cap d’Alvarez a poca distància.

Nunes va rebentar el canal dret i el seu primer intent de centrada va ser bloquejat pel primer home, però ràpidament va recuperar la possessió abans d’enfonsar un llançament amb l’esquerra perfectament ponderat a l’àrea de sis iardes per a Álvarez per assentir el City al davant.

Només quatre minuts més tard, el City va anotar un segon per cortesia d’alguna reflexió ràpida de De Bruyne, que va agafar intel·ligentment a Burnley desprevingut amb un tir lliure llançat des de la vora de l’àrea cap al camí d’Alvarez, que va marcar una rematada amb la dreta. la cantonada inferior esquerra amb aplom.

Els gols d’Alvarez representen els seus 14è i 15è de la temporada, mentre que ara ha marcat 20 gols impressionants en 24 sortides a casa en totes les competicions des que es va incorporar als Ciutadans.

El fitxatge d’estiu Nunes va causar una bona impressió a la mitja hora inicial, sobretot amb les seves curses explosives pels dos canals, i el seu potent xut des d’un turmell ajustat va picar els guants de l’ex jove del City. James Traffordque va aconseguir colpejar la pilota lluny de la porteria de Burnley.

El Man City va tenir la cua alçada després de marcar dos primers gols i el seu desig de marcar un tercer va ser evident, ja que va ruixar la pilota pel terreny de joc amb propòsit, suposant una amenaça cada vegada que entrava a l’últim terç.

El Burnley poques vegades va tenir l’oportunitat de posar el seu segell al partit contra un equip dominant del City amb més del 75% de possessió, però la seva millor visió a la porteria a la primera part va arribar només dos minuts abans de l’interval, quan Lyle Foster va tallar cap a dins des de l’esquerra i va disparar un cop curling molt a prop del pal llunyà.

Rodri del Manchester City celebra el seu tercer gol el 31 de gener de 2024

El Man City no va mostrar signes de desacceleració i va marcar el seu tercer gol de la nit només 26 segons després de la represa quan Rodri va rebre una passada puntual de Phil Foden per escombrar un magnífic primer cop des de la vora de l’àrea cap a la cantonada inferior.

Burnley, l’única amenaça real del qual va arribar al contraatac, va desaprofitar una gran oportunitat de recuperar-se als 52 minuts quan Zeki Amdouni va disparar un esforç amb la dreta per sobre del travesser després de passar un contra un amb Ederson.

Els càntics del nom d’Haaland ressonen al voltant de l’Etihad quan va entrar al terreny de joc a 20 minuts del final, en substitució de De Bruyne, però el somriure a la cara del noruec aviat es va convertir en una cara arrugada quan Doku no va poder detectar la seva carrera central que esclatava cap a l’àrea i, en canvi, va jugar. una pilota solta cap a Álvarez.

Els temperaments van esclatar breument quan Connor Roberts va retallar les curacions dels Stones, per a la frustració d’Ederson i Lewis, tant Roberts com Ederson van ser amonestats després d’unes bosses de mà a l’àrea de penals del City, abans que Haaland, a l’altre extrem, mirés un cop de cap des de prop amb la seva primera oportunitat real des que va sortir. el banc.

El Man City va mirar el bon camí per mantenir la porteria a blanc, però Burnley va tenir altres idees i en va retirar una en el tercer minut de temps de descompte quan va signar el gener. David Datro Fofana – cedit pel Chelsea – va passar Josko Gvardiol al flanc dret abans de perforar una creu baixa a Al-Dakhil per colpejar la pilota a la cantonada inferior.

No obstant això, els Citizens van fer una actuació professional per despedir a Burnley i els homes de Guardiola dirigiran ara la seva atenció al enfrontament de la Premier League de dilluns vinent a Brentford, mentre que els Clarets acolliran el Fulham a Turf Moor en el seu proper partit dissabte.