El duet de l’Arsenal entre els millors anotadors de punts d’UltimateFan de la setmana 26

Després d’un altre cap de setmana entretingut d’acció de la Premier League, ens trobem amb els màxims golejadors de punts de UltimateFan de la setmana 26. Entre els 10 primers estan representats l’Arsenal, el Manchester United, el Manchester City, l’Aston Villa, el Crystal Palace i el West Ham.

L’estrella de l’Arsenal Bukayo Saka ocupa el seu lloc entre els 10 primers després d’haver anotat en un cinquè partit consecutiu de la Premier League. L’atac del jove de 22 anys en la victòria per 4-1 davant el Newcastle dissabte va elevar el seu nombre de gols per a la temporada a 13, mentre que també va fer dues passades clau i va completar un regate per anotar una puntuació d’11 punts d’UltimateFan.

El duet de l'Arsenal entre els millors anotadors de punts d'UltimateFan de la setmana 26

Malgrat la derrota davant el Fulham dissabte, el capità del Manchester United, Bruno Fernandes, s’aconsegueix un lloc entre els 10 millors després d’haver fet quatre tacles, una intercepció, dues passades clau i dos regates amb èxit en el seu camí cap a un total de 12 punts UltimateFan.

Kai Havertz va marcar en partits de lliga consecutivos per primera vegada amb una samarreta de l’Arsenal quan va doblar l’avantatge dels Gunners contra el Newcastle dissabte al vespre. El jugador de 24 anys també va donar l’assistència per al gol de Bukayo Saka a la segona meitat i va fer dues intercepcions per guanyar 12 punts UltimateFan.

L’internacional d’Anglaterra Phil Foden va continuar amb la seva brillant forma amb el gol de la victòria en la victòria per 1-0 del Manchester City a Bournemouth dissabte al vespre. El jove de 23 anys va estar a punt per aprofitar el rebot d’un gol d’Erling Haaland a mitja part de la primera meitat, trobant la xarxa amb un dels quatre intents a porteria, mentre que també va fer quatre passades clau i dos regates encertats per endur-se a casa. un total de 13 punts UltimateFan.

Leon Bailey va marcar i va assistir en un partit de la Premier League per segona vegada aquesta temporada en la victòria de l’Aston Villa per 4-2 davant el Nottingham Forest dissabte. L’atacant jamaicà va trobar la xarxa amb un dels tres intents de porteria, mentre que també va fer una passada clau i dos regates encertats per aconseguir 14 punts d’UltimateFan.

Crystal Palace va començar amb victòria sota el nou cap Oliver Glasner el cap de setmana, i l’internacional nord-americà Chris Richards va ser l’home que va liderar els Eagles als 23 minuts de la segona part. El jove de 23 anys va guanyar tres duels aeris, va fer tres tacles i una intercepció per registrar una acumulació de 15 punts UltimateFan.

La vida sota el nou entrenador va començar tan bé com hauria pogut per a l’atacant del Palace Jordan Ayew, que va marcar i va assistir en la victòria de dissabte per 3-0 sobre Burnley a Selhurst Park. L’internacional de Ghana també va fer tres entrades, cinc passades clau i tres regates amb èxit per retornar un total de 15 UltimateFan Points.

El lateral esquerre del West Ham Emerson es va convertir en el primer defensor a registrar una qualificació perfecta de WhoScored 10 després de la seva actuació en la victòria dels Hammers per 4-2 sobre Brentford. El jugador de 29 anys va donar l’assistència al primer gol de Jarrod Bowen al cinquè minut, abans de trobar la xarxa ell mateix amb un esforç escandalós a 20 minuts del final. Per acompanyar les seves aportacions davant la porteria, el defensa italià també va fer quatre entrades, cinc intercepcions, quatre passades clau i dos regates amb èxit en el seu camí cap a una acumulació de 16 punts UltimateFan.

En segon lloc hi ha el migcampista de l’Aston Villa Douglas Luiz, que va continuar la seva notable temporada al Villa Park amb dos gols en la victòria contra el Nottingham Forest. Luiz va trobar la xarxa amb dos de tres intents de porteria, mentre que també va fer dues entrades i va mantenir una taxa d’èxit de passades del 96,7% per retornar un total de 18 UltimateFan Points.

West Ham tindrà Jarrod Bowen per agrair la seva primera victòria del 2024 després que el jugador de 27 anys va aconseguir el primer hat-trick de la història contra Brentford dilluns a la nit. Bowen va obrir el marcador per als locals després de només cinc minuts, abans de doblar l’avantatge dos minuts més tard i completar el seu hat-trick als 18 minuts de la segona part. L’internacional d’Anglaterra va trobar la xarxa amb cadascun dels seus tres intents de porteria en el que va ser el seu rendiment amb WhoScored més ben valorat fins al moment d’aquest trimestre i un que el va guanyar el premi al jugador de la setmana UltimateFan.