El doblet de Joselu envia el Reial Madrid a la final de la Champions

Joselu anota un doblet de final sorprenent quan el Reial Madrid va vèncer per 2-1 al Bayern de Munic en el partit de tornada de la seva semifinal de la Lliga de Campions per arribar al partit més destacat.

Joselu va anotar un doblet de final sorprenent com Reial Madrid batre Bayern de Munic 2-1 al partit de tornada del seu Champions League semifinal per arribar al partit més destacat amb un triomf global de 4-3.

Una setmana després d'un emocionant empat 2-2 a l'Allianz Arena, Thomas TuchelEls homes de l'equip van aguantar una tempesta de la Reial a la primera meitat i van sorprendre el Bernabéu marcant el primer gol Alfonso Davies.

Malgrat això, Manuel Neuer – qui va ser el salvador dels visitants en la seva majoria – va passar ràpidament d'heroi a zero quan va vessar a Vinicius Junior va colpejar el camí de Joselu perquè l'espanyol marqués l'anotador, abans que l'ex-home del Newcastle United i Stoke City gairebé no es mantingués al joc per completar un gir de gran tempesta blancs.

El Borussia Dortmund ara està a l'espera Carlo AncelottiEls homes de la seva 18a final de la Lliga de Campions, ja que els 14 vegades guanyadors continuen trobant noves maneres de guanyar en el torneig més important d'Europa.

Mentrestant, el Bayern acabarà la temporada sense un trofeu al seu nom, i el seu entrenador Tuchel tenia algunes preguntes per respondre, després d'haver retirat tots dos. Harry Kane i Jamal Musiala abans de la sorprenent reacció del Real.

Mentre Dani Carvajal per Lucas Vázquez va ser l'únic canvi que va fer l'entrenador del Reial Ancelotti des de l'anada, Thomas Tuchel va llançar una sorpresa en presentar el migcampista de 20 anys. Aleksandar Pavlovic a l'XI visitant, degradant Leon Goretzka al banc en el procés.

Neuer destaca en la primera part sense gols

No obstant això, va ser un home de l'altre extrem de l'escala d'edat que va destacar per als visitants en els primers 45 minuts, on la Reial va tenir el cap a les mans tres vegades gràcies a l'esforç de Manuel Neuer.

Als 13 minuts sobre el tauler, Vinicius Junior va intentar marcar el córner més llunyà, però Neuer va inclinar brillantment el seu esforç al pal abans de fer-ho també. RodrigoEl rebot més aviat domèstic.

No és sorprenent que els amfitrions amenacen més, i la seva causa es va ajudar quan Serge Gnabry va haver de ser retirat per lesió al minut 28, tot i que l'igual Davies va ocupar el seu lloc.

Just un moment després que Davies fos presentat, Harry Kane va tenir el seu primer gol des de la vora de l'àrea, connectant de manera brillant amb una volea desviada, però Andriy Lunin va cobrir bé els seus angles i va inclinar la pilota darrere.

Sens dubte, els porters estaven robant el protagonisme a la primera part, i cinc minuts abans del descans, Neuer es va superar una vegada més; La centrada de Vinicius ha fallat a tothom i s'hauria encaixat a la cantonada inferior si no hagués estat per les reaccions excepcionals de l'alemany.

La tàctica del Reial Madrid a l'inici de la segona part va ser senzilla: passada a Vinicius i presenciar la sortida brasilera. Joshua Kimmich al seu pas, i la superestrella sud-americana va fer semblar ximple l'alemany en diverses ocasions.

L'heroicitat de Joselu envia el Real a Wembley

Joselu del Reial Madrid celebra el seu segon gol el 8 de maig de 2024

Les rubores de Kimmich van continuar sent estalviades per Neuer, però, i només va necessitar una incursió dels visitants per silenciar el Bernabéu al minut 68, on Kane va ruixar una fantàstica pilota llarga a Davies.

El canadenc -a qui s'inclinarà per unir-se al Reial Madrid l'any vinent- es va tallar el peu dret i va trobar el córner més llunyà amb un xut exquisit, el seu primer gol a la Lliga de Campions en una de les ocasions més grans de totes.

Els d'Ancelotti pensaven que havien empatat només quatre minuts després, però Nacho Fernández havia posat les mans a la cara de Kimmich abans de veure com el seu cop desviat s'esgotava fora de Matthijs de Ligti l'anivellant dels Blancos va ser rebutjat.

A cinc minuts del final, Tuchel va veure motius -sigui el que fos- per treure Kane, una jugada que va ser contraproduent horriblement contra l'ex-entrenador del Chelsea, que, per ser just, no hauria pogut fer res davant un clanger fatal de Neuer al minut 88.

Aparentment, el porter del Bayern atraparia un xut de Vinicius que li passava directament per la gola, però en canvi va vessar la pilota a Joselu, que va reaccionar ràpidament per empatar els locals.

El primer dels nou minuts afegits va veure que les celebracions del Reial es van escurçar quan Joselu va convertir un Antonio Rudiger creuat, però després d'una revisió del VAR, es va veure que l'espanyol s'havia mantingut darrere de la pilota quan entrava la centrada, i el seu segon de la nit va ser per a l'exaltació dels locals.

Els substituts del Blanc van sortir al terreny de joc mentre el públic va esclatar en exaltació, i tot i que el rellotge finalment es va avançar al minut 104 i De Ligt va veure com un gol propi es va cancel·lar per fora de joc, l'increïble doblet de Joselu va resultar revelador.