El doble de Rodrigo Muniz ajuda el Fulham a aconseguir una victòria impressionant sobre Bournemouth

Rodrigo Muniz marca dos gols quan el Fulham va vèncer el Bournemouth per 3-1 a Craven Cottage a la Premier League.

Fulham han pujat per sobre Bournemouth a la taula de la Premier League després de vèncer els Cherries per 3-1 a Craven Cottage aquesta tarda.

Va ser Rodrigo MuñizLa tarda, quan el jove davanter brasiler va marcar dues vegades per ajudar Marco Silvadel costat dels tres punts a casa seva.

Bobby Decordova-Reid va fer rodar la pilota per als Cottagers, abans que Muniz aportés un segon abans de la mitja part.

Bournemouth va amenaçar breument amb una remuntada, quan Marcos SenesiEl bon joc de peus li va permetre reduir a la meitat el dèficit al començament del segon període.

No obstant això, tot just 60 segons després i el Fulham va recuperar el seu avantatge de dos gols, amb Willian escollint magníficament el seu compatriota brasiler per tornar a posar els amfitrions en l’ascendència.

Per al Fulham, només és una segona victòria en 14 enfrontaments amb el Bournemouth, ja que l’equip visitant pateix la seva primera derrota en aquest estadi en nou visites.

Andoni IraolaEls homes de Fulham cauen un lloc per sota del Fulham fins al 13è lloc, però es mantenen a vuit punts còmodes de la zona de descens.

El Bournemouth va perseguir el partit pràcticament des del primer moment, ja que Decordova-Reid va aprofitar una mica de floc en defensa per donar l’avantatge al conjunt local en cinc minuts.

Malgrat un bon joc de retenció de Muniz, al final va ser un lliscament molt costós Lewis Cook que va presentar l’oportunitat en un plat per a Decordova-Reid, que va disparar més enllà Neto de prop.

Neto es va mantenir ocupat a la porteria de Bournemouth, necessitant estar alerta per evitar tant Willian com Antonee Robinson dins de la mitja hora d’obertura, com Luis Sinisterra També va veure dues oportunitats prometedores demanant a l’altre extrem.

Aleshores, el Fulham doblaria el seu avantatge quan faltaven 10 minuts per al final de la primera part, quan una centrada de Willian va ser assentada per Decordova-Reid i Muniz va avançar per davant de Neto i Illia Zabarnyi per portar a casa.

Bournemouth podria haver retirat un poc després de quan Marcus Tavernier van arrossegar un esforç desviat, però no s’haurien d’esperar gaire a la segona part perquè aquell important gol els tornés al partit.

Després Dominic Solanke Va mantenir viva l’oportunitat des d’un córner profund, Senesi va mostrar un excel·lent treball de peu per llançar la pilota per sobre del seu propi cap abans de llançar una volea més enllà. Bernd Leno a la porteria del Fulham.

No obstant això, el Fulham va trigar menys d’un minut a recuperar el seu avantatge de dos gols, ja que Willian va tenir massa espai per centrar per l’esquerra i va escollir Muniz, que va poder disparar a casa amb èmfasi en qüestió de iardes. és 3-1.

Rodrigo Muniz del Fulham va marcar el seu tercer gol davant el Neto de Bournemouth el 10 de febrer de 2024

Amb dos gols exigits, el Bournemouth va prendre el control dels tràmits, com va introduir Iraola Enes Unal al davant per debutar al costat de Solanke en un atac en dos fronts.

El turc estava animat i, sens dubte, hauria d’haver marcat un gol de debut quan la centrada perforada de Senesi va passar més enllà d’ell abans de ser posat en contacte per Tim Ream dins de la caixa de sis iardes.

Tot i això, el Bournemouth va ser un malbaratador a l’última mitja hora, ja que el Fulham va poder aguantar una victòria relativament còmoda a casa.

Després d’haver aconseguit 22 dels seus 29 punts aquesta temporada a Craven Cottage, el Fulham confiarà en un altre enfrontament a casa el proper cap de setmana quan l’Aston Villa viatgi a l’oest de Londres.

El Bournemouth està de nou a la carretera, però té un viatge molt llarg al nord-est per enfrontar-se al Newcastle United, ja que busquen recuperar-se de la derrota d’aquest cap de setmana.