El cop de cap de Pablo Sarabia fa que els Wolverhampton Wanderers superin el Sheffield United

El cop de cap de Pablo Sarabia a la primera part guia el Wolverhampton Wanderers a una victòria per 1-0 sobre el Sheffield United, amenaçat de descens, a la Premier League.

Pablo SarabiaLa rematada de cap a la primera part va ser suficient per guiar Wolverhampton Wanderers a una victòria estreta per 1-0 Sheffield United a Molineux.

Els Blades van tenir un parell d’ocasions per avançar abans que els Wolves prenguessin la iniciativa a la mitja hora per cortesia d’un cop de cap de Sarabia.

El Sheffield United va pressionar els Wolves en el segon període, però no van poder convertir els seus moments promesos en un empat, assegurant-se que caiguessin en una tercera derrota en quatre partits de la Premier League.

La victòria porta els Wolves a la vuitena posició mentre continuen amb la seva aposta per la classificació europea, mentre que el Sheffield United es manté arrelat a la part baixa de la taula i vuit punts a la deriva de la seguretat.

Tot i que els Wolves van començar els més brillants, la millor oportunitat dels primers 20 minuts va recaure en el davanter del Sheffield United. Rhian Brewster.

L’antic davanter del Liverpool va veure bloquejat el seu esforç inicial Craig Dawsonabans que el seu tret de seguiment es mantingués fora Jose Sa al lloc proper.

Sheffield United es va presentar llavors amb una oportunitat d’or com James McAtee va córrer a porteria, només per disparar el seu esforç directament al porter dels Wolves.

El cedit del Manchester City es va lamentar aquesta falta quan Sarabia va marcar el seu tercer gol de la campanya per donar un avantatge als Wolves al minut 31.

Sarabia ha produït una rematada de cap clínica per desviar la pilota a la cantonada superior Rayan Ait-NouriEl lliurament insinuant.

La frustració del Sheffield United va ser evident moments després quan els companys d’equip Vini Souza i Jack Robinson estaven involucrats en un enfrontament cara a cara, que va portar a una revisió del VAR que finalment va decidir que no calia més acció.

Els Blades van mostrar una gran intenció després de l’interval de descans, amb Brewster forçant Sa a entrar en acció després de trobar-se amb una centrada al pal llunyà de McAtee.

Mentre els Wolves lluitaven per trobar la seva millor forma després del descans, Sarabia va amenaçar amb augmentar el seu compte al minut 66 quan va superar un esforç de llarga distància. Ivo Grbicl’objectiu de.

A l’extrem oposat del terreny de joc, Chris WilderL’equip de l’equip va continuar buscant desesperadament l’empat esquivant, però no va poder trencar una línia de fons resolta dels Wolves, ja que els amfitrions es van mantenir ferms per aconseguir una segona victòria consecutiva a casa.

Gary O’NeilL’equip acabarà el cap de setmana a un punt del setè Brighton & Hove Albion i a sis punts del Manchester United en la sisena posició.