El Chelsea produeix una derrota rècord de Middlesbrough per arribar a la final de la Copa EFL

El Chelsea va colpejar el Middlesbrough per 6-1 per reservar amb èmfasi el seu lloc a la final de la Copa EFL a Wembley el 25 de febrer.

Chelsea han reservat el seu lloc amb seguretat a la final de la Copa EFL cortesia d’una victòria global de 6-2 sobre Middlesbrough.

L’equip de la Premier League va entrar al partit de tornada d’aquesta nit per davant dels seus oponents del campionat per 1-0 després de la victòria sorpresa de Boro al Riverside Stadium a principis d’aquest mes.

Tanmateix, aquest dèficit es va eliminar en 15 minuts per cortesia d’a Jonny Howson autogol, i el Chelsea havia segellat efectivament el seu pas a Wembley abans del descans a Stamford Bridge.

Més gols de Enzo Fernández, Axel Disasi i Cole Palmer va veure Maurici PochettinoEls homes de ‘s corren amb un avantatge de 4-0 la nit abans de l’interval, i Palmer i Noni Madueke va afegir altres dos cops ràpids al final de la segona part.

Boro va tirar un cap enrere amb un parell de minuts de temps normal restant Morgan Rogers enrotllat en un consol, però Michael CarrickEls homes van ser ben colpejats quan van veure que els seus somnis d’arribar a Wembley s’havien descobert sense pietat.

Tot i això, el club del Campionat ha tingut la culpa en gran mesura, amb quatre gols que han arribat com a conseqüència de la pèrdua de la possessió quan intentaven jugar des del darrere, a més de l’autogol que ha obert el marcador.

El marcador de 6-1 de la nit equival a la victòria de tornada de semifinals de la Copa EFL més gran de la història, mentre que el Chelsea també és només el segon equip que ha marcat sis gols al partit de tornada d’una semifinal de la competició.

Les esperances de Pochettino d’aconseguir un trofeu en una primera temporada d’altra manera difícil, ja que l’entrenador semblava greument amenaçat després de l’anada, durant la qual va desaprofitar tres grans ocasions, però el Chelsea va ser prolífic en lloc de desfer aquesta vegada i va expiar ràpidament la seva actuació a la Ribera.

El primer gol de la nit pot haver vingut d’una samarreta vermella, però va ser una bona jugada del Chelsea el que el va portar, amb l’ajustament de nou. Ben Chilwellla troballa a través de la pilota Raheem Sterlingque ho va quadrar desinteressadament Armando Broja.

El davanter, que ha estat relacionat amb un allunyament del club aquest mes, no va poder controlar immediatament la pilota, però en la seva pressa per recuperar Howson només va aconseguir desviar-la a una porta buida.

Rogers va tenir una visió de gol a l’altre extrem poc després que podria haver vist Boro recuperar l’avantatge global, però va posar el seu xut massa a prop de Djordje Petrovic.

Dotze minuts més tard, ha estat el Chelsea el que s’ha avançat en l’empat, i de nou ha arribat al final d’una incisiva jugada d’equip que ha vist que Sterling va talar la pilota a Disasi, que la va retallar pel mig.

Un cop més, Broja no ha sabut aprofitar al màxim quan ha errat el seu intent de tir, però la pilota encara ha arribat a Fernàndez, que ha fet una rematada molt més encertada.

El Chelsea no semblava que necessitava un cop de mà, però cadascun dels seus quatre gols següents va derivar d’errors de Middlesbrough mentre intentaven jugar des del darrere.

El tercer dels amfitrions va arribar quan Disasi va colpejar la pilota a la línia de mig camí i va continuar la seva càrrega davantera per aconseguir el final de la centrada baixa de Sterling, guiant un primer gol per davant del porter.

Després, Boro va tornar a donar la possessió a la vora de la seva pròpia àrea només cinc minuts més tard, aquesta vegada Palmer es va agafar la butxaca i va acariciar la pilota a la cantonada inferior per posar el 4-0 la nit abans del descans.

Va ser una història similar una vegada més per al segon de la nit de Palmer, amb Conor Gallagher guanyant la possessió dins la meitat contraria abans de dirigir-se a la línia de fons i retallar la pilota perquè el seu compatriota apliqués el final clínic als 13 minuts del final.

El sisè de la nit va seguir només quatre minuts més tard, amb Gallagher novament com a creador mentre es va llançar a un joc més solt de Middlesbrough a la seva pròpia meitat abans de trobar a Noni Madueke, que va tallar dins i va disparar a casa, malgrat els millors esforços de Rav van den Berg a la linia.

Boro tenia la pilota al fons de la xarxa a l’altre extrem del terreny de joc un minut després Matt Crooks va mirar un cop de cap a la cantonada més llunyana, només per veure les seves celebracions escurçades per la bandera de fora de joc.

No obstant això, hi va haver un gol de consol per als aficionats visitants per celebrar abans del final, ja que Rogers va mostrar una visió de per què és desitjat pels clubs de la Premier League amb un atac tardà a la cantonada inferior amb aplomb.

Tot i que els aficionats ambulants estaven decidits a gaudir del seu viatge a Londres, independentment del marcador, no hi havia res més per somriure per a Carrick i els seus jugadors, ja que el Chelsea va aconseguir una victòria declarada per moure’s a un partit d’una sisena corona de la Copa de la Lliga i una primera. des del 2015.

Els blaus s’enfrontaran als rivals de l’oest de Londres, Fulham o Liverpool, que els van vèncer l’última vegada que van estar a la final el 2022, a Wembley el 25 de febrer.