El cap de Kai Havertz envia l'Arsenal al capdavant de la Premier League

El cop de cap de Kai Havertz al minut 86 envia l'Arsenal al primer lloc de la taula de la Premier League mentre els Gunners s'imposen per 2-1 contra el rival londinenc Brentford.

Arsenal passarà almenys 24 hores al capdavant de la taula de la Premier League gràcies a una lluitada victòria per 2-1 Brentford a l'Emirates Stadium.

Amb l'oportunitat d'usurpar el Manchester City i el Liverpool abans del seu gran enfrontament de diumenge, Mikel ArtetaEls homes de 's van començar perfectament Arròs DeclanL'obrer, però insoportable Aaron Ramsdale Clanger dotat Yoane Wissa l'anivellador de les abelles just abans del descans.

L'Arsenal va bufar mentre el rellotge avançava i va haver de confiar en Ramsdale per a un parell d'intervencions crucials, però amb uns minuts de temps normal per a la resta. Kai Havertz es va convertir en l'heroi amb un capçal de bala per provocar escenes familiars de júbilo dels Emirats.

Com era d'esperar, Ramsdale i Leandro Trossard va entrar a l'Arsenal XI en lloc dels inelegibles David Raya i ferits Gabriel Martinellimentre Sergio Regulón va estar absent per a Brentford, que en canvi va demanar Keane Lewis-Potter.

No hi hauria cap repetició de la ràfega de quatre gols de dilluns de 15 minuts contra el Sheffield United, ja que Brentford inicialment va fer un bon treball per mantenir els Gunners a distància i també va fer un parell d'aventures al tercer dels amfitrions.

Tanmateix, l'inevitable primer gol de l'Arsenal va arribar finalment al minut 19, com Ben White se li va concedir massa temps a la mitja part dreta per enviar un lliurament inswing, que Rice va rebre amb un fantàstic cop de cap a l'angle més llunyà per al seu sisè gol de lliga de la campanya.

Naturalment, no satisfet de declarar a un, l'Arsenal va reprendre immediatament la seva missió per al número dos i va tenir un gol al minut 24, però el xut baix de Havertz va ser directe. Mark Flekkenla gola.

La causa de les abelles no va ser ajudada per una lesió Christian Norgaardque havia intentat militar després de rebre tractament, però finalment li va haver de cedir el seu lloc Mathias Jensen amb 34 minuts al tauler.

Només un moment després, Jorginho Va fer una passada exquisida cap a Havertz, els sonrojos del qual van ser salvats per la bandera de fora de joc quan el seu dink sobre Flekken va aterrar al costat equivocat del pal, però les repeticions van demostrar que podria haver cronometrat perfectament la seva carrera.

Aleshores, l'alemany ha enviat una volea al minut 43 molt alt, ja que l'Arsenal es trobava frustrat en els seus intents de trobar un segon, però els homes d'Arteta, aparentment, entrarien al descans amb un gol al bo a mesura que el temps de descompte s'acabava.

No obstant això, després de sobreviure a un parell d'audolls en el partit invers, no hi havia cap amagatall per a Ramsdale després d'una costosa calamitat al tercer minut addicional, ja que l'anglès va trigar massa a aclarir les seves línies i va ser atacat per Wissa, que va veure el canó de pilota a la xarxa amb la cama estesa.

Ramsdale va aconseguir compensar parcialment la seva horrible errada als 10 minuts de la segona part, produint una aturada vital amb la punta del dit per evitar Ivan Toni d'anotar un cop escandalós des de l'extrem esquerre, i l'aigüera de la cuina es va llançar a partir d'ara a la línia de fons de Brentford dels homes de vermell.

Els Gunners gairebé van fer comptar una de les seves estimades jugades parades al minut 59, però Gabriel MagalhaesEl cap de l'equip va ser bloquejat a la línia per una combinació de Vitaly Janelt i Toney abans que Flekken aconseguís reunir-se.

Kai Havertz de l'Arsenal va marcar el seu segon gol el 9 de març de 2024

Un parell d'apel·lacions de penalització de l'Arsenal també van caure en sacolls, una per Mads Roerslevretrocés de Trossard i un segon per a Nathan Collins tacklear a Havertz, però malgrat totes les seves seqüències d'atac enginyoses, no van aconseguir molestar realment a Flekken.

En canvi, el defensor del Brentford Collins es va trobar lliure a l'àrea per trobar-se Kristoffer AjerAl minut 71, Ramsdale va continuar el seu arc de redempció amb una bona parada acrobàtica per bolcar la pilota.

Brentford havia tingut les millors oportunitats de la segona part fins aquell moment, però l'Arsenal es va acostar cada cop més al cobejat segon al minut 74 mitjançant Rice, que va colpejar el dret amb un deliciós cop curling des de 25 iardes.

La supremacia de l'Arsenal se'ls va escapar, però els Gunners encara van poder llançar centres a voluntat des del joc obert, i una d'aquestes rutines va provocar una erupció tardana dels Emirates al minut 86.

Conductor Martin Odegaard Va trobar la ratxa superposada de les blanques a la dreta, i l'anglès va tornar a fer de creador de joc, aquesta vegada per Havertz, el cap del qual va colpejar el palmell de Flekken i va volar al sostre de la xarxa.

Amb el cim a la vista, l'Arsenal no es va defugir d'intentar marcar un tercer i va tenir una altra forta apel·lació de penal desviada en el temps de descompte: Lewis-Potter semblava tenir la samarreta de Gabriel amb una presa de vici, però va escapar sense càstig, tot i que un No obstant això, la victòria d'un gol marcaria el seu bitllet per al primer lloc.

Els Gunners es dirigeixen ara a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions de dimarts amb el Porto, amb l'objectiu de revertir l'1-0 del primer partit, mentre que els Bees, 13è classificats, viatgen dissabte a la tarda al Burnley, amenaçat de descens.