El Bournemouth, de deu homes, s’aferra a l’empat contra Nottingham Forest

El Bournemouth va sobreviure a una targeta vermella tardana a Philip Billing en un empat 1-1 amb el Nottingham Forest al Vitality Stadium de la Premier League.

Bournemouth va sobreviure a una targeta vermella tardana a Felip Billing en un empat 1-1 amb Bosc de Nottingham al Vitality Stadium de la Premier League.

Andoni Iraolaels homes d’en sortirien de l’estancament Justin Kluivert abans d’a Callum Hudson-Odoi Stunner va emparar les coses per als visitants, que no van poder fer que el seu home addicional comptés durant els darrers 15 minuts després que Billing fos acomiadat per un horrible desafiament a Hudson-Odoi.

Mentre que es van fer un parell de canvis al final de les cireres, com Luis Sinisterra i Kluivert va tornar a l’alineació titular, cap de Forest Nuno Espirito Santo va canviar més de la meitat del seu equip, i una de les seves sis alteracions va veure signar el dia límit Matz Sels començar a porteria.

Va ser el duet reintroduït de Bournemouth qui justificaria les seves eleccions, tot i que, com amb només sis minuts al tauler, un Lewis Cook El córner va ser rematat de cap al pal posterior per Sinisterra, on Kluivert estava esperant per llançar la pilota a casa.

Sinisterra es va retirar en celebració abans que Kluivert fos acreditat amb el gol després de la revisió, tot i que l’equip de Santo va respondre bé al primer contratemps i va començar a treballar els guants de Neto a la porteria de les cireres.

Taiwo Awoniyi i Ryan Yates tots dos van registrar tirs a porteria abans de la mitja hora per als visitants, que van encarar una altra successió de córners en el seu terç defensiu, tot i que van afrontar molt millor els posteriors cops de parada.

Forest va continuar bufant a mesura que s’acostava la mitja part, i el seu merescut empat va arribar al primer minut addicional, quan Hudson-Odoi va robar. Ryan Christie de possessió a la vora de l’àrea, va treballar l’angle per a l’atac i va trobar la cantonada inferior amb un sublim curler.

També s’ha vist un final lamentable a la primera part per al Bournemouth Antoine Semenyo suporta un cop, que porta Iraola a entrar Marcus Tavernier per al segon període, on Forest va dominar la possessió primerenca abans que els locals recuperessin una mica de control.

Les oportunitats d’or encara eren primes per a ambdós bàndols a mesura que el rellotge avançava, però hi va haver temps per a una dosi de drama tardà, ja que Philip Billing va agafar la part posterior de la cama d’Hudson-Odoi amb un desafiament impactant i va rebre les seves ordres de marxa. .

Sens dubte, Forest tenia la responsabilitat d’aprofitar al màxim el seu home extra en el poc temps que quedava, però Hudson-Odoi no va poder continuar després de la entrada de Billing i va deixar pas al debutant. Rodrigo Ribeiro.

Set minuts de lesions no van ser suficients perquè l’equip de Santo trobés un guanyador, tot i que torna a pujar per sobre de Luton Town a la 16a posició gràcies al seu punt, mentre que el Bournemouth també va pujar un lloc al 12è, usurpant el Fulham.

Bournemouth té cinc dies complets per recuperar-se abans de viatjar a Fulham dissabte, però no hi ha treva per a Forest, que acollirà el Bristol City en una repetició de la quarta ronda de la FA Cup dijous.