El Bournemouth de cinc estrelles s’imposa al Swansea City per avançar a la FA Cup

El Bournemouth es reserva el seu lloc a la cinquena ronda de la FA Cup gràcies a la victòria per 5-0 sobre el Swansea City.

Bournemouth va reservar el seu lloc a la cinquena ronda de la FA Cup cortesia d’una victòria per 5-0 sobre l’equip del campionat Swansea City el dijous a la nit.

L’equip de la Premier League es va alborotar en els primers 45 minuts a casa seva, amb Lloyd Kelly, Alex Scott, Luis Sinisterra, David Brooks i Dominic Solanke al marcador de l’estadi Vitality.

Kelly va fer l’avenç al setè minut del partit, trobant la córner superior amb un final impressionant després que un tir lliure profund de Brooks hagués causat tot tipus de problemes dins del quadre de Swansea.

Brooks va tenir la seva segona assistència del partit al minut 10, amb l’atacant llançant una centrada perillosa a l’àrea de Swansea, on Scott va estar a punt per disparar al fons de la xarxa.

El Swansea no va poder fer front a la intensitat dels locals, i dos es van convertir en tres al minut 14 quan Sinisterra va rebre una passada intel·ligent de Scott abans de disparar a córner amb un xut ras.

L’oportunitat més clara de l’equip visitant del primer període ha caigut Kyle Naughton al minut 30, però la rematada del defensa ha sortit fora del pal, amb el Bournemouth en un primer període dominant.

Solanke acaba de fallar la porteria al minut 34, però els aficionats de Bournemouth no han hagut d’esperar gaire per a una altra oportunitat, i aquesta es va aprofitar, ja que Brooks va ser alliberat per Solanke abans de marcar el fons de la cantonada amb un final intel·ligent per acabar el partit. com a concurs.

El Bournemouth no va acabar a la primera part, però, i es va posar el 5-0 al minut 44 gràcies a un gol de Solanke, que va tenir la tasca més senzilla quan Sinisterra va llançar una centrada rasa, disparant al fons de la xarxa, amb La defensa de Swansea no es veu en absolut.

De fet, els visitants van tenir l’última oportunitat del primer període, però el porter del Bournemouth Mark Travers va estar a punt per fer una aturada intel·ligent per negar Liam Cullen.

Els visitants no van poder tornar enrere pel que fa al certamen, però els seus seguidors haurien estat buscant alguna cosa per animar en el segon període.

Hi va haver una millora a l’inici de la segona part, amb Cullen tornant a obligar a Travers a fer una aturada al minut 56, i es van sentir crits de “tenim la pilota” per part dels aficionats del Swansea durant un període de possessió rara de el costat llunyà.

El partit va ser com un entrenament quan s’acostaven els darrers 15 minuts; Kieffer Moore Ha tingut l’oportunitat de sumar un sisè per als locals al minut 75, però el seu esforç ha estat desviat fora del pal.

El porter del Bournemouth Travers va fer una aturada per evitar un esforç Jamie Paterson al minut 80, amb el Swansea que buscava tapar el que va ser una actuació millorada a la segona part amb un gol, però no havia de ser per al campionat.

Els amfitrions, que van tenir mitja oportunitat al final de sumar una sisena Marcus Tavernier i Moore, ara tornaran la seva atenció a la Premier League, preparant-se per dirigir-se al West Ham United dijous vinent, mentre que el Swansea continuarà la seva campanya de campionat fora del líder Leicester City dimarts.