El Bayern de Munic, de deu jugadors, s’enfonsa a la derrota de l’anada davant la Lazio

Ciro Immobile acomiada la Lazio per una victòria per 1-0 sobre el Bayern de Munic de 10 jugadors en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions dimecres a l’Estadio Olimpico.

Laci han atordit a 10 homes Bayern de Munic per aconseguir una victòria esvelta per 1-0 a l’anada dels seus Champions League Els vuitens de final a l’Estadio Olimpico dimecres a la nit.

Després d’una primera part sense gols, Ciro Immòbil va convertir l’únic gol del partit des del punt de penal a mitja segona part després Dayot Upamecano va ser expulsat per un desafiament tardà Gustav Isaksen.

La resistència defensiva de la Lazio va ser clau Maurici SarriL’equip va guanyar una famosa victòria sobre el Bayern, sis vegades guanyador d’Europa, que no va estar en el seu millor nivell clínic i no va registrar cap dels seus 17 tirs a porteria, el màxim per qualsevol equip de la Lliga de Campions des que van començar els rècords la 2003-04. .

La pressió continua augmentant sobre l’entrenador del Bayern Thomas Tuchell’equip del qual va ser condemnat a la seva segona derrota consecutiva en només cinc dies després de la decebedora derrota del cap de setmana passat per 3-0 davant el Bayer Leverkusen, rival del títol de la Bundesliga.

No hi va haver amor perdut entre la Lazio i el Bayern el dia de Sant Valentí, i el primer agafarà un petit avantatge al partit de tornada a l’Allianz Arena d’aquí a tres setmanes.

El Bayern va tenir un inici prometedor del partit i va tenir dues ocasions presentables dins dels primers set minuts; Joshua Kimmich primer va fer un esforç amb la dreta des de la vora de l’àrea fora de porteria, abans Harry Kane va disparar mentre es recolzava enrere just davant de la porteria després de trobar una centrada enganxada de Thomas Muller.

Tot i que la Lazio semblava sòlida i ben organitzada per darrere, inicialment va lluitar per avançar a les zones davanteres fins al minut 21 quan Luis Alberto va desencadenar un potent cop amb la dreta des de fora de l’àrea que va volar per sobre del travesser.

Upamecano va fer un pop des de la distància poc abans de la mitja hora, però el central només va poder disparar molt per sobre del travesser, poc abans. Leroy Sane va fer un esforç a centímetres d’ample després d’una rutina intel·ligent de tir lliure.

Jamal Musiala després va estar a punt de trencar l’empat per als visitants cinc minuts abans del descans quan va aconseguir un xut amb l’esquerra des d’uns vuit metres, després d’una intricada seqüència de passades de dos tocs entre ell i ell. Leon Goretzka.

La Lazio va sortir dels blocs després del descans i hauria d’haver obert el marcador tres minuts després de la segona part quan Isaksen es va trobar a porteria després d’enfrontar-se a la passada que va dividir la defensa d’Alberto, però Manuel Neuer va sortir ràpid de la seva línia i va aconseguir bloquejar el xut del davanter danès.

El Bayern va lluitar per restablir el seu ritme a la segona part, per a la frustració de Tuchel a la línia de banda, i no va poder fer entrar al màxim golejador Kane.

Dayot Upamecano del Bayern de Munic rep una targeta vermella el 14 de febrer de 2024

El drama es va desenvolupar al minut 66 quan la Lazio va rebre un penal i el Bayern es va reduir a 10 homes quan Upamecano va ser sancionat per una entrada al turmell d’Isaksen després que Immobile s’hagués ballat prèviament a l’àrea de penal per preparar-se. el seu company d’equip danès.

El màxim golejador de tots els temps de la Lazio, Immobile, va fer un pas i va acariciar amb calma el seu esforç des de 12 iardes cap a l’angle inferior dret -el seu quart gol de la Lliga de Campions de la campanya- va enviar Neuer pel camí equivocat i els fidels de la Lazio al pandemoni.

Tuchel va presentar Matthijs de Ligt Goretzka en resposta a l’acomiadament d’Upamecano abans de canviar el seu atac durant els últims 10 minuts canviant Sane i Muller per Mathys Tel i Eric Maxim Choupo-Moting en un intent de marcar un empat important.

El Bayern va avançar en la fase final, però en fer-ho semblava vulnerable al contraatac, i la Lazio va tenir una bona oportunitat de doblar el seu avantatge en el temps de descompte quan era substitut. Pedro va picar els guants de Neuer des d’un angle estret.

La Lazio finalment va aguantar una victòria memorable i ha augmentat les seves esperances d’arribar als quarts de final de la Lliga de Campions per primera vegada des de la temporada 1999-2000.

El Bayern s’esforçarà per tornar al camí de la victòria quan viatgen diumenge al VfL Bochum a la Bundesliga, mentre que la Lazio es centrarà en un enfrontament de la Sèrie A a casa contra Bolonya.