David Moyes, entrenador del West Ham United: “El marcador 3-0 afalaga el Manchester United”

David Moyes creu que el marcador de 3-0 no reflecteix l’actuació del West Ham United després de la derrota de la Premier League contra el Manchester United a Old Trafford.

West Ham United gerent David Moyes creu que el marcador 3-0 no reflecteix l’actuació del seu equip després de la derrota per Manchester United diumenge a Old Trafford.

Els Hammers van aconseguir una victòria per 2-0 sobre els Red Devils en el partit invers fa poc més d’un mes, però aquesta vegada no van aconseguir el marcador ja que només van colpejar tres dels seus 22 tirs a porteria.

Després Rasmus Hojlund va obrir el marcador per al Man United a mitjan primera part en el seu 21è aniversari, Emerson Palmieri va perdre una magnífica oportunitat de restaurar la paritat per al West Ham poc després del descans, abans d’un cop desviat de Alejandro Garnacho a l’altre extrem va doblar l’avantatge dels locals menys d’un minut després.

L’home del partit, Garnacho, va anotar el seu segon de la tarda i el tercer del Man United a sis minuts del final per assegurar-se els tres punts. Erik ten Hagels homes de l’equip, condemnant el West Ham a la seva primera derrota a la lliga des del 10 de desembre.

Moyes ha reconegut que estava decebut amb les actuacions del seu West Ham en els darrers empats amb Sheffield United i Bournemouth, però l’escocès va poder treure positius de la derrota a Old Trafford.

Quan se li va preguntar si el marcador de 3-0 va afalagar al Man United durant la seva roda de premsa posterior al partit, Moyes va dir: “Sí, ho faig. No he gaudit de les últimes actuacions. L’empat contra el Bournemouth, no creia que vam jugar bé. i no he gaudit del punt contra el Sheffield United, però he gaudit de l’actuació del meu equip avui.

“No m’ha agradat el resultat, però espero que puguem aprofitar l’actuació d’avui. Vaig pensar que avui hem jugat molt millor. Vaig pensar que vam fer moltes oportunitats, però no ens quedaven les botes de tir. convertir les ocasions.

“Vam vèncer el Manchester United a l’estadi de Londres; potser hem jugat millor avui que ho vam fer a l’estadi de Londres.

“El primer gol (encaixat) va ser decebedor perquè el United no ens havia donat cap mena de problemes. Vam començar malament la segona part i no havia de ser”.

El West Ham es va veure obligat a canviar de porters a la mitja part després Alfons Areola va patir un cop després d’una col·lisió amb el capità Kurt Zouma a mig camí de la primera meitat.

Lukasz Fabianski va substituir Areola, però Moyes ha calmat els temors que el francès hagués patit una greu lesió i ha insistit que el canvi a la mitja part només ha estat cautelar.

Alphonse Areola del West Ham United després del partit del 2 de gener de 2024

“[Areola is] bé”, va dir Moyes “Vam prendre precaució a la mitja part i vam prendre la decisió de canviar després d’un cop a la primera part.

“Vam parlar amb ell a la mitja part i vam pensar per què ens arriscaríem?”

Moyes també ha revelat aquest creador de joc estrella Lucas Paqueta queda “només una o dues setmanes per tornar” al plec del primer equip després d’haver passat l’últim mes al marge amb una lesió al panxell.

L’única altra preocupació per lesions del West Ham és el davanter Miquel Antonioque està baixa des de mitjans de novembre per una lesió al genoll, però avança en la seva recuperació.

Els Hammers, que han caigut a la setena posició a la taula de la Premier League després de la seva derrota a Old Trafford, ara es dirigeixen a l’encontre del cap de setmana vinent amb l’Arsenal, aspirant al títol, a l’estadi de Londres.