Darwin Núñez bat el rècord no desitjat de la Premier League en la victòria del Liverpool davant el Chelsea

El davanter del Liverpool Darwin Núñez bat un desafortunat rècord de la Premier League en la victòria de dimecres per 4-1 contra el Chelsea a Anfield.

Liverpool endavant Darwin Núñez va batre un rècord no desitjat de la Premier League en la victòria per 4-1 de dimecres Chelsea.

Els vermells tenen cinc punts d’avantatge al capdavant de la taula de la Premier League després d’haver gaudit d’una exitosa sortida en contra Maurici Pochettinocostat de.

Diogo Jota va obrir el marcador al minut 23, davant el jove lateral Conor Bradley va portar la pilota cap a casa per marcar el seu primer gol per al club.

Encara que Dominik Szoboszlai va afegir un tercer poc després de l’hora, el Chelsea va aconseguir ràpidament un gol Christopher Nkunku.

Tot i això, qualsevol dubte sobre el resultat es va suprimir al minut 79 quan Luis Díaz va colpejar la pilota des de la centrada baixa de Núñez.

Tot i que l’uruguaià hauria estat satisfet amb la seva assistència tardana, es va deixar lamentar la seva sort durant la gran victòria del Liverpool.

El jugador de 24 anys va rebutjar l’oportunitat d’afegir-se als 11 gols de la temporada quan va disparar el seu penal a la primera part contra el pal.

La falta de penal de Núñez va ser una de les quatre ocasions en què va colpejar el marc de la porteria en l’actuació dominant del Liverpool a Anfield.

A causa de la seva desgràcia, l’internacional uruguaià s’ha convertit en el primer jugador històric que ha colpejat la fusta quatre vegades en un sol partit de la Premier League.

Conor Bradley del Liverpool celebra el seu segon gol el 31 de gener de 2024

En contrast amb la vesprada frustrant del davanter, Bradley va gaudir d’una sortida memorable, donant dues assistències per acabar amb el seu gol al minut 39.

Com a resultat, el jove de 20 anys es va convertir en el jugador més jove del Liverpool en registrar dues assistències en un partit de la Premier League des de Trent Alexander-Arnold va aconseguir la gesta el febrer del 2019.

La impressionant actuació de Bradley va ajudar Jurgen KloppL’equip de ‘s amplia el seu home run invicte a 23 partits de primer nivell (V18, D5).

També han guanyat cadascun dels seus últims quatre partits de la Premier League, assegurant-se que s’enfronten a l’enfrontament de diumenge amb l’Arsenal amb confiança.