Darwin Núñez bat el rècord de la Premier League de Liverpool amb el guanyador de Forest

Darwin Núñez marca l'últim gol de la victòria de la Premier League del Liverpool amb el seu cop de cap al minut 99 en la victòria dels Reds per 1-0 sobre el Nottingham Forest.

Liverpool atacant Darwin Núñez va gravar el seu nom al folklore dels Reds amb el seu espectacular guanyador en el seu èxit 1-0 a la Premier League davant el Nottingham Forest al City Ground.

L'internacional uruguaià va ser aprovat en condicions per ocupar el seu seient a la banqueta en contra Nuno Espirito Santo's, formant la plantilla de la jornada per primera vegada des que va rebre un cop contra el Brentford a mitjans de febrer.

Dominik Szoboszlai, Wataru Endo i Andrew Robertson també tornaven a les files dels vermells, però Jurgen KloppEls homes de -que es van quedar sense una gran quantitat d'altres intèrprets clau- no van poder afirmar el seu domini a les primeres portes de Tricky Trees.

Porter substitut Caoimhin Kelleher va ser cridat en un parell d'ocasions per salvar la cansalada dels visitants, i el botí es repartiria ostensiblement a mesura que s'ampliaven vuit minuts de temps afegit al tauler.

El rellotge es va situar als 99 minuts quan el Liverpool va crear la seva última oportunitat, però, com Alexis Mac Allister va llançar una delicada entrega a l'àrea, i Núñez va pujar més alt per llançar un cop de cap a la cantonada inferior davant del públic visitant.

A més d'enviar al Liverpool amb quatre punts d'avantatge al capdavant de la taula de la Premier League, l'esforç de Núñez va representar l'últim gol de la victòria mai marcat pels Reds a la Premier League des que les dades es van disposar el 2006-07.

El gol de cap de l'uruguaià va ser cronometrat en 98 minuts i 38 segons, que també és el desè darrer gol de la Premier League, set dels quals s'han marcat des de l'inici del 2023.

Núñez ha assolit el doble de gols de la Premier League per a la temporada 2023-24 i, gràcies a la seva brillantor aèria, el Liverpool també ha guanyat un partit de la Premier League al City Ground per primera vegada.

Abans de l'encontre de dissabte, els vermells havien intentat i fracassat en sis ocasions per derrotar el Nottingham Forest fora de casa a la competició, sense guanyar en 13 partits de lliga a l'estadi en general.

L'èxit més recent del Liverpool al City Ground es va remuntar a la temporada 1984-85, quan va quedar segon darrere de l'Everton, i Mac Allister, que va establir l'esforç crucial de Núñez, va elogiar un “dia especial” per als líders de la Premier League a Nottinghamshire.

“Per tant, un dia especial per a nosaltres. Guanyar-ho així no és fàcil, vam arribar a un lloc difícil. En aquell moment vaig saber que era l'últim minut i només havia de posar-ho. [the box]. Llavors Darwin va fer la resta. Com sempre, és un jugador important per a nosaltres. Ha tornat, així que estem molt contents”. liverpool.com cita Mac Allister dient.

“Va ser molt difícil. A la primera part vam haver de fer carreres per darrere, no ho vam fer. Després, a la segona part, ho vam fer una mica més. Sabem que no hi ha un partit fàcil a la Premier League, aquest és un lloc dur, es veu l'ambient.

“Crec que tothom podia veure que sempre érem positius. Es podia veure Virgili [van Dijk] i els nostres líders sempre mantenint l'equip molt positiu, i això és molt important per continuar fins al final.

“Som un molt bon equip, un molt bon grup amb bons jugadors dins i fora del terreny de joc. Això és molt important per ser sempre positius. Per tant, molt contents perquè són tres punts i ara avancem i pensem en dijous”.

El Manchester City i l'Arsenal poden reduir la diferència amb el Liverpool al capdavant de la taula abans que els vermells tornin a l'acció dijous, viatjant a l'Sparta Praga per a l'anada dels vuitens de final de la Lliga Europa.