Crucero de Bournemouth cap a la victòria sobre Brighton & Hove Albion

El Bournemouth va aconseguir una victòria per 3-0 sobre Brighton & Hove Albion en el partit de la Premier League de diumenge al Vitality Stadium.

Bournemouth han aconseguit una victòria per 3-0 Brighton & Hove Albion en el partit de la Premier League de diumenge al Vitality Stadium.

Els Cherries van participar en el concurs buscant convertir-lo en un rècord de sis partits invictes a la Premier League a casa seva i van arribar amb un mínim enrenou a la costa sud.

Marcos Senesi, Enes Unal i Junior Kluivert tots es van posar al marcador per traslladar també Bournemouth a un total de punts rècord del club a la Premier League.

Èxit per Andoni IraolaL'equip dels ha tornat a situar-se en la 10a posició de la classificació, mentre que el Brighton és el 12è, a quatre punts dels seus últims rivals amb un partit a mà.

Bournemouth aprofita els canvis de Brighton

Hi va haver seleccions notables en cadascuna de les alineacions titulars. Unal va ser incorporat per a la seva primera sortida a Bournemouth, començant pel flanc dret, mentre Roberto De Zerbi va fer fins a set modificacions al seu Brighton XI, donant el primer començament de la Premier League Odel Offiah i Mark O'Mahony.

Tantes modificacions no van beneficiar el Brighton en les primeres etapes, ja que Bournemouth va tenir el millor del partit, amb els amfitrions recolzant aquest control amb un gol inicial al minut 13.

Es va llançar un córner a la porteria i Senesi va estar a punt per impulsar un cop de cap a la xarxa des de molt a prop, registrant el seu quart gol de la campanya.

Tot i que els dos equips procedirien a fer nombrosos tirs a porteria durant la primera part, els esforços a porteria van ser pocs i distants, amb el porter del Bournemouth. Mark Travers haver d'estar alerta per negar Facundo Buonanotte al seu lloc proper en la que va ser l'altra oportunitat clara i notable.

Simon Adingra també es va dirigir al pal posterior després de conèixer a Pascal Gross lliurament, però el Bournemouth va ser merescudament al davant al descans.

Brighton no pot publicar la resposta de la segona part

De Zerbi va reaccionar a la mitja part introduint Danny Welbeckperò només havien passat set minuts en el segon període abans que Unal dobliés l'avantatge del Bournemouth.

Després de rebre la samarreta per lliurar una creu, Dango Ouattara va flotar per sobre d'una centrada penjant que va ser perfecta per a Unal al pal posterior, amb l'atacant que s'alçava molt per sobre de la defensa de Brighton per enviar una rematada de cap a la cantonada llunyana des de 10 metres.

Abans d'aquest partit, Unal havia acumulat només 151 minuts en 12 sortides de substituts a la Premier League des del seu moviment al gener, per la qual cosa no va sorprendre que es retirés després de 67 minuts, per una gran ovació.

Ambdós costats de la seva retirada, Brighton havia donat signes de vida mentre intentaven seguir sent competitius. Joao Pedro només va poder desviar-se després de trobar una centrada, mentre Julio Enciso va disparar fora poc després de la seva introducció al concurs.

Tanmateix, quan faltaven tres minuts, es van confirmar els tres punts. Kluivert es va posar darrere de Valentin Barco i va tallar dins Lewis Dunk abans de llançar la pilota amb força a la xarxa des de dins de l'àrea.

Tot i que la classificació europea aviat pot quedar fora de l'abast del Bournemouth, ara se situen a només un punt del vuitè classificat, West Ham United, una clara indicació del progrés que s'havia fet sota Iraola.