Copa del Rei, Barcelona a quarts de final: vençuda dels Unionistes de Salamanca

Mal inici dels blaugrana davant unions de Salamanca, 12è de la taula de la seva sèrie. Després Ferran Torres, Kounde i Balde van signar la remuntada

Barcelona no pot evitar patir. En els vuitens de final de la Copa del Rei es van quedar enrere davant els Unionistes de Salamanca, equip actualment 12è del seu grup de la Sèrie C, i van remuntar a la segona part per tancar el 3-1 amb gols de Ferran Torres, Kounde i Balde . Partit jugat en un estadi decididament fosc i amb capacitat augmentada de 4 a 6 mil seients.

GOL DELS DOS BARÇA

Per enfrontar-se al modest rival Xavi va fer diversos canvis: Oriol Romeu al mig, Marc Guiu (i no Vitor Roque) en substitució de Lewandowski, Sergi Roberto lateral dret, Fermín i també Joao Felix, últimament sempre a la banqueta. Pels blaugranes, mal inici, bona reacció i dutxa freda al minut 31: acció per l’esquerra d’unionistes, centre perfecte de Serrano des de l’esquerra que Alvaro Gómez remata de volea amb el peu dret, marcant un magnífic gol. Aquest Álvaro Gómez va néixer a Salamanca i aquesta temporada només ha marcat dos gols: aquest vespre i un altre el 3 de gener, de nou contra el Barcelona, ​​​​però al Barça B que comparteix la tercera sèrie amb el conjunt de Salamanca.

ENGINYAT LOCAL

El Barcelona ha reaccionat tímidament, però al minut 45 ha aprofitat la ingenuïtat del rival: córner a favor dels unionistes, pilota a Joao Félix que ha llançat Ferran Torres darrere la defensa contraria. Córrer en solitud absoluta i toc precís per a l’equalitzador.

KOUNDE I BALDE

En el descans, Xavi ha estrenat Marc Cubarsi, un jove de 16 anys que treballa com a central que ha arribat per Christensen. Després, al minut 60, Xavi va introduir Lewandowski, Gundogan i Pedri per Marc Guiu, Fermin i Joao Felix però va ser Kounde qui va fer respirar el Barça, que al minut 69 amb un potent i precís xut amb la dreta des de més de 20 metres va donar al seu equip. el liderat, el segon gol de la temporada del defensa francès, el primer al setembre. I uns minuts més tard un altre gol d’un defensa: un fortíssim xut amb l’esquerra de Balde pel 3-1 i el final d’un entrenament que va semblar complex durant més d’una hora i que no es va tornar a obrir a la fase final només per L’Iñaki salva Pena. El Barcelona passa als quarts de final, però queden dubtes sobre el joc i l’estat de l’equip de Xavi.