Copa d’Àsia, els resultats | Gazzetta.it

Encert 3-1, també destaca l’ex-napolità, signant l’assistència pel 2-1. Doble per al migcampista del PSG. Mateix resultat en el segon partit de la jornada. Jordània s’estén amb Malàisia i s’uneix als coreans al capdavant del grup E

Un Lee Kang-in salvatge porta Corea del Sud a la seva primera victòria a la Copa d’Àsia contra Bahrain. A l’estadi Bin Hamad de Doha ha acabat 3-1, amb el migcampista del PSG marcant un doblet decisiu a la segona part i cap del grup E juntament amb els jordans, que han aclaparat Malàisia. Gran actuació també de l’exjugador del Nàpols Kim, autor de l’assistència del 2-1, de nou de Lee Kang-in. Bahrain s’ha enganyat amb l’empat momentània d’Alhashash, després que Hwang hagués trencat el marcador al minut 38.

MALÀSIA-JORDANIA 0-4

Bon primer partit de Jordània, que domina Malàisia i guanya amb facilitat per 4-0, arribant a Corea del Sud al capdavant del Grup E. Un entrenament arxivat a la primera mitja hora per als jordans, que agraeixen els doblets d’Al Mardi i el talent del Montpeller Suleiman per assegurar el primer èxit del grup. Malàisia -que juga una Copa d’Àsia des del 2007- no va tirar ni un cop a porteria, tot i ser afavorida per la possessió de pilota. Un retorn molt amarg a la competició per a la selecció de Pan-gon Kim.

Indonèsia-Iraq 1-3

La maledicció continua per Indonèsia, després d’haver perdut sempre en els sis partits anteriors contra l’Iraq. A l’Al Rayyan, els iraquians van dominar un partit que mai va ser qüestionat, tot i que millor van començar els indonesis, que al cap de cinc minuts van colpejar el travesser amb Ferdinan. Al minut 17, Ali donava avantatge a l’Iraq, però al cap de vint minuts Ferdinan va restablir l’equilibri. Indonèsia aguanta tant com poden, però Rashid i Hussein arrosseguen la selecció espanyola de Casas -campió asiàtic el 2007- al capdavant del grup D juntament amb el Japó.