Cole Palmer estableix un nou rècord del Chelsea en la derrota del Wolverhampton Wanderers

L’atacant del Chelsea Cole Palmer estableix un nou rècord del club en la derrota de diumenge per 4-2 davant el Wolverhampton Wanderers a Stamford Bridge.

Chelsea atacant Cole Palmer va establir un nou rècord del club en la derrota de diumenge per 4-2 davant el Wolverhampton Wanderers.

L’internacional anglès s’ha consolidat com una peça clau del Chelsea després de la seva arribada del Manchester City a l’estiu.

Palmer ha començat 15 de les seves 19 aparicions a la Premier League amb els Blues, inclòs l’enfrontament de diumenge amb els Wolves a Stamford Bridge.

El jove de 21 anys ho va aconseguir Maurici PochettinoEl partit va començar a la perfecció, trobant la xarxa al minut 19 per marcar en un tercer partit consecutiu a casa en totes les competicions.

Palmer es va enganxar Moisès CaicedoLa passada perfecta de polzades per lliscar la pilota a la cantonada inferior amb el seu peu dret més feble.

Palmer no només va posar el seu equip al capdavant, sinó que també va batre un rècord del club amb el seu 10è gol de lliga de la temporada 2023-24.

El jove es va convertir en el primer jugador del Chelsea de 21 anys o menys que va aconseguir el doble de gols en una sola campanya de la Premier League.

Malauradament per a Palmer, el seu primer atac va importar molt poc, ja que els Wolves van lluitar per reclamar els tres punts a l’oest de Londres.

davanter brasiler Matheus Cunha ha anul·lat el davanter de Palmer al minut 22, abans d’un Axel Disasi autogol ha deixat el Chelsea perdent al descans.

L'entrenador del Chelsea, Mauricio Pochettino, reacciona el 16 de desembre de 2023

Cunha va marcar dos gols més en el segon període per tancar el seu primer hat-trick per als Wolves, i mentre Thiago Silva va remuntar un gol en la fase final, va resultar ser massa poc massa tard.

Després de perdre 4-1 davant el Liverpool abans de la derrota de diumenge, el Chelsea ha encaixat quatre o més gols en partits de lliga consecutius per segona vegada sota la ordre de Pochettino.

Abans van encaixar quatre gols en partits consecutius al novembre, quan un empat 4-4 contra el Manchester City va ser seguit d’una derrota per 4-1 davant el Newcastle United.

El Chelsea es troba ara a la meitat baixa de la taula de la Premier League després de ser substituït a la 10a posició pels Wolves.