Christian Norgaard i Ivan Toney marquen la victòria de Brentford sobre Wolverhampton Wanderers

Christian Norgaard i Ivan Toney marquen els gols mentre el Brentford va guanyar per 2-0 el Wolverhampton Wanderers a Molineux a la Premier League.

Christian Norgaard i Ivan Toni va marcar els gols com Brentford va aconseguir una victòria per 2-0 Wolverhampton Wanderers al Molineux de la Premier League dissabte a la tarda.

L’avenç va arribar de Norgaard al minut 35, abans que el tercer gol de Toney a la Premier League aconseguís tres punts vitals per als Bees en la seva batalla per mantenir-se fora de la zona de descens.

El Brentford té ara 25 punts en 23 partits de lliga aquesta temporada, cosa que els ha deixat en el lloc 14 de la taula, mentre que els Wolves ocupen el 10è, amb 32 punts en els seus 24 partits aquesta temporada.

Els visitants van ser molt més brillants en els primers intercanvis, amb el porter del Wolves Jose Sa necessitat d’estar al màxim per mantenir-se fora Neal Maupay en dues ocasions diferents.

Els locals van tenir una oportunitat pròpia al minut 14 Matheus Cunhaperò el seu esforç el va salvar el porter del Brentford Mark Flekken.

Nathan Collins després va deixar passar una gran oportunitat per a Brentford al minut 21, amb el defensa disparant fora de distància quan semblava més fàcil marcar, abans Mathias Jensen va fallar la porteria amb un esforç ambiciós al minut 26.

La pressió de Brentford finalment va donar els seus fruits en el minut 35 del partit, amb un cop de cap de prop de Norgaard des d’un córner que va marcar el pas a Molineux.

Una aturada brillant de Flekken va impedir Pedro Neto d’empatar els marcadors al minut 44, i els Wolves van tenir un gol anul·lat a principis del segon període, amb Craig DawsonRematada de cap de ‘s marcada per fora de joc.

Flekken va tornar a entrar en acció abans de l’hora per allunyar una centrada perillosa de Neto, i Brentford va resistir més pressió en l’encanteri que va seguir abans de marcar un segon al minut 77.

Toney va tornar a fer-ho, amb el davanter que va marcar tres gols en quatre partits des del seu retorn en trobar el fons de la cantonada amb un primer gol amb una centrada de Vitaly Janelt.

Els llops van tenir un parell d’oportunitats per registrar-se en les darreres etapes, però Tommy Doyle abans havia perdut l’objectiu amb un potent impuls Matt Doherty va cap a fora del pal, i va ser una merescuda victòria per a Brentford, que va aconseguir recuperar-se de les successives derrotes davant el Tottenham Hotspur i el Manchester City.

Els amfitrions, però, finalment no van poder aprofitar el seu èxit al Chelsea la darrera vegada, amb Gary O’NeilL’equip perd per 10a vegada a la lliga aquesta temporada.