Chelsea i Newcastle es preparen per a una fascinant batalla tàctica: parleu amb Chelsea

El Chelsea no té partit aquest cap de setmana, cosa que permet als aficionats fer un breu descans del dolor i sintonitzar-se amb una acció fantàstica en altres llocs, des d'Anglaterra i Irlanda al rugbi fins al Liverpool – Man City a la Premier League.

El descans de l'agonia dels blaus no dura gaire. Tornen a l'acció dilluns a la nit en una trobada força fascinant contra el Newcastle.

Els dos bàndols han anat molt amunt i avall aquesta temporada, tot i que els Magpies han guanyat una mica d'estabilitat recentment, de la mateixa manera que hem tingut un trontoll.

Els corredors d'apostes encara no saben com triar-lo, així que si teniu un codi de bonificació Bet365 a mà, aquesta pot ser la vostra millor oportunitat per utilitzar-lo.

El Newcastle és vuitè i sembla que el col·lapse de la Lliga de Campions els va danyar la moral. El Chelsea està encara més enrere.

Els Magpies han guanyat dos, dos perduts i un empat dels últims 4, però és preocupant per a nosaltres, el seu darrer partit va ser una victòria bastant impressionant sobre un dur equip dels Wolves. Una victòria per 3-0 és sens dubte millor que la nostra derrota per 4-2 davant l'equip de Gary O'Neill a principis del mes passat, o, de fet, la nostra derrota per 2-1 contra ells la vigília de Nadal.

El nostre primer partit contra el Newcastle aquesta temporada va ser al novembre, on ens vam derrotar per 4-1 al St James' Park. Esperem competir millor a Stamford Bridge, on només hem perdut una vegada en temps normal en els nostres últims 13 partits en totes les competicions, aquesta derrota davant els Wolves.

La setmana completa de descans hauria de significar que veiem un equip més fresc que el que es va ensorrar com un souffle a la segona part contra el Brentford el cap de setmana passat. Però Eddie Howe és un entrenador astut i tindrà el seu equip molt ben preparat per acceptar-nos.

L'avantatge a casa també es pot girar en contra nostre: gairebé cada setmana hi ha crits contra la propietat i Mauricio Pochettino, i Howe sabrà que si pot mantenir les coses ajustades i frustrar-nos a casa, els aficionats no tindran molta paciència. .

Espereu que el Newcastle mantingui les coses compactes i ajustades a la primera meitat, deixant que la tensió creixi. Aleshores buscaran colpejar en el segon període, aprofitant la nostra baixa regularment preocupant després de la mitja part. En aquest moment, el públic ens animarà a avançar si encara no hem marcat, fent que el ritme d'Alexander Isak i Anthony Gordon al descans sigui un gran risc per a nosaltres.

Aquest podria ser un joc fascinant, no hi ha dubte que és un gran.