Burnley va sobreviure a l'ensurt tardà per vèncer a Brentford a Turf Moor

Els gols de Jacob Bruun Larsen i David Datro Fofana ajuden el Burnley a guanyar per 2-1 al Brentford a Turf Moor.

Burnley han fet un pas per aconseguir una gran escapada del descens de la Premier League en vèncer a altres candidats al descens. Brentford 2-1 al Turf Moor.

Jacob Bruun Larsenpenal a la primera part, acompanyat d'a Sergio Regulón targeta vermella per enderrocar Vitinho a la zona, va ser el primer punt d'inflexió que va fer girar el pèndol a favor de Burnley.

David Datro Fofana després va afegir un segon poc després de l'hora, donant un còmode avantatge als Clarets, ja que van aguantar només una segona victòria a casa de la temporada, tot i que el cop de cap de Krisoffer Ajer els va donar un ensurt tardà.

Una derrota decebedora per al Brentford significa que ara són sis sense guanyar Thomas Frankl'equip, que segueix sent 15 a causa del fracàs de Nottingham Forest per guanyar a Luton Town.

Burnley també es manté 19è, però ha reduït la diferència amb Forest en 17è a vuit punts, amb vuit partits per jugar.

El primer moment real de la tarda és on tot va sortir malament per a Brentford, ja que Reguilon va ser el costat equivocat de Vitinho i l'ha empaquetat a l'àrea, negant una certa oportunitat de gol.

Àrbitre Darren Bond no va donar un penal al camp, però després d'una revisió del VAR, va optar per apuntar el punt i va repartir una targeta vermella al lateral esquerre de Brentford.

Bruun Larsen va augmentar amb el prenedor habitual Jay Rodríguez a la banqueta, i tot i anar pel bon camí, Mark Flekken no va poder evitar el llançament de punt del danès, ja que Burnley es va avançar al minut 10.

Malgrat l'avantatge de l'home, Burnley no va ser del tot dominant a la primera part, i gairebé van regalar l'empat als visitants quan Dara O'Shea va fer una passada a cegues amb el porter Arijanet Muric fora de la seva porteria, i el kosovà s'ha hagut de corregir ràpidament i despejar la pilota a la línia de porteria.

Cap al final de la primera part, però, Burnley realment podria haver estat fora de la vista, ja que Fofana va fallar la més fàcil de les ocasions des de tres metres amb un gol obert després d'una magnífica jugada lateral de Lorenz Assignon.

El porter Muric va ascendir a l'onze titular per una forma decepcionant James Traffordi va justificar la seva selecció amb una parada vital per negar Yoane Wissa just abans del descans, després d'una reflexió ràpida Ivan Tonique va marcar la RD Congo davant d'una falta.

A l'altre extrem, el contrari de Muric, Flekken, es va estalviar els seus rubors, quan va deixar caure la pilota per llançar el camp sense adonar-se que Fofana s'amagava darrere seu, però l'atacant del Burnley va relliscar mentre mossegava la pilota lluny del porter, permetent-li recuperar-se i clar per un córner.

A la segona part, Burnley va utilitzar l'avantatge de l'home amb molta més saviesa, però va ser un contraatac el que va portar al seu segon gol.

Després d'una defensa intel·ligent de Vitinho va negar Keane Lewis-Potter en un extrem, els claretins van moure ràpidament la pilota amunt de camp, i Wilson OdobertLa pilota enfilada va trobar Fofana, que la va enfonsar més enllà de Flekken per doblar l'avantatge.

Aleshores, Odobert va estar molt involucrat en les següents ocasions per Vincent KompanyEls homes de Flekken van ser denegats després d'un bon joc de preparació, abans d'arrugar les seves línies quan passaven a porteria a causa de la pressió darrere seu. Vitaly Janelt.

Les Abelles es van tornar a competir, tot i que a cinc minuts per al final després d'uns moments d'acció agitada, amb Muric inicialment arrossegant a Toney a l'àrea, però mentre estava en curs un control de penals del VAR, Ajer va dirigir cap a casa des de l'àrea. Shandon BaptisteUna centrada de, ja que el noruec va ser amonestat per cridar a la cara de l'àrbitre durant la seva celebració, presumiblement per no haver fet penal al camp.

Aleshores, Brentford va créixer en el partit, ja que una altra centrada de Baptiste va rebre aquesta vegada per Lewis-Potter, però Muric, que no va tenir cap possibilitat d'aturar la rematada de cap d'Ajer, va mantenir l'esforç del substitut.

Els amfitrions es van asseure molt més a fons buscant aguantar el que tenien per a les etapes finals, i va ser gairebé costós, ja que set minuts després de nou afegits, Brentford va tenir un gol anul·lat quan Toney va fer falta a Muric mentre la creu de Baptiste va flotar a la cantonada superior.

Una lesió tardana de l'internacional de Kosovo va fer que el partit s'iniciés als 103 minuts, però el Burnley va poder aguantar per un 2-1.

Kompany porta el seu equip del Burnley al Chelsea després del descans internacional, mentre que Brentford buscarà aturar la seva carrera sense victòries contra el Manchester United al Gtech Community Stadium.