Burnley fa una remuntada tardana per robar un punt contra el Fulham a Turf Moor

Un doblet del cedit David Datro Fofana ajuda el Burnley a fer una remuntada tardana per aconseguir un empat 2-2 en un final espectacular del partit contra el Fulham a Turf Moor aquesta tarda.

Un braç del prestat David Datro Fofana ajudat Burnley fer una remuntada tardana per arrabassar l’empat 2-2 en un final espectacular del partit contra Fulham a Turf Moor aquesta tarda.

Els visitants van sortir volant dels blocs i després d’una defensa inicial descuidada dels Clarets, els Cottagers es van trobar amb dos gols en els primers 25 minuts, amb Joao Palhinha i Rodrigo Muñiz tots dos trobant la xarxa.

Burnley va tenir una millor actuació en el segon període i va aconseguir aconseguir el que podria ser un punt vital al final de la temporada, amb el cedit del Chelsea Fofana anotant dos gols després de sortir de la banqueta.

El Fulham va aconseguir un contracte de préstec dia límit per al davanter del Chelsea Armando Brojaque va començar a la banqueta amb Marco Silva va optar per mantenir la confiança en el davanter brasiler Muniz des de l’inici.

En un dels dos canvis al costat que es va enfrontar al Manchester City a mitja setmana, Vincent Kompany va donar el debut a la lliga a un dels seus fitxatges de préstec al gener, Lorenz Assignonen lloc de Ameen Al-Dakhil; Aaron Ramsey també es va introduir a l’11 inicial a costa de Johann Berg Gudmundsson.

El Fulham, que no va guanyar en els seus darrers 10 partits fora de casa de la Premier League, incloses cinc derrotes seguides i no va anotar en els tres últims, va posar fi a la seva sequera de gols a la carretera quan Palhinha es va aixecar. Wilson Odobert per dirigir-se cap a casa un córner a prop del pal Andreas Pereira dins dels primers 20 minuts del partit.

Els Cottagers no havien guanyat cap dels seus últims 28 partits a Turf Moor (V22 D6) des de l’abril de 1951, però van fer un gran pas per acabar aquesta ratxa només tres minuts després del gol inicial quan Muniz va vèncer la trampa del fora de joc per arribar al final. d’un flick-on de Antonee Robinson i llobat James Traffordque no va poder evitar el xut tot i aconseguir un guant.

Això va marcar el primer gol del brasiler per als Cottagers en la seva 11a aparició i no podria haver arribat en un millor moment per a ell, amb el nouvingut albanès ara respirant pel coll per un lloc a l’alineació titular.

El Fulham ronronejava quan s’acostava la mitja hora, i gairebé van trobar un tercer gol a la primera part quan Pereira va entrar darrere de la defensa dels Clarets d’una pilota en diagonal de Robinson i va córrer cap a l’àrea contraria abans de llançar un xut a prop del pal que Trafford. es va apartar per un córner.

A mesura que la mitja baixava, Burnley va començar a veure molta pilota, però en feia molt poc, i fins i tot quan va tornar a guanyar la pilota a dalt del terreny de joc, els va faltar la qualitat per trobar passades incisives per desbloquejar la defensa del Fulham. i crear ocasions clares.

Els esbroncats van sonar al voltant de Turf Moor mentre els laterals es dirigien pel túnel al descans, tot i que el discurs de Kompany a la mitja part va semblar tenir un impacte instantani, ja que els Clarets van sortir amb més intenció en el segon període i van tenir un parell d’ocasions presentables dins del centre. dos primers minuts de la represa, encara que tots dos Zeki Amdouni i Josh Brownhill tenien els seus xuts a porteria bloquejats.

Després de superar l’atac de la segona meitat, el Fulham va començar a dictar el joc quan s’acostava a l’hora i gairebé va posar el partit al llit quan el duet brasiler de Pereira i Willian Va fer un bon un-dos des d’un córner curt, amb un xut a porteria al final de la jugada que va forçar una molt bona aturada baixa del porter del Burnley.

Kompany va optar per enfrontar-se a Fofana en els últims 20 minuts, i l’ivorià va tenir un impacte instantani quan va aconseguir una centrada perfecta de polzades del seu company Assignon, arribat al gener, i va assentir cap a casa per donar a Burnley una mica d’esperança de remuntar pocs instants després. trepitjar el terreny de joc.

Els locals van acumular pressió quan el partit entrava en el temps de descompte i van obtenir la seva recompensa al minut 92 quan Odobert va carregar per davant. Tete per l’esquerra i va centrar a Fofana, que va empatar el segon de la tarda, i l’empat de Burnley.

Amb això, Fulham puja al 12è lloc amb 26 punts, mentre que Burnley es manté en segon lloc amb 13 punts i set punts de seguretat.

Els dos equips tornaran a l’acció de la lliga dissabte vinent, quan els Clarets es dirigeixen a Anfield per enfrontar-se al Liverpool, mentre que el Fulham tornarà a Craven Cottage per enfrontar-se al Bournemouth.