Brighton i Luton arriben a la cinquena ronda després que el Maidstone United atordi Ipswich Town

Brighton & Hove Albion i Luton Town avancen a la cinquena ronda de la FA Cup després que el Maidstone United s’hagi produït un malestar monumental a Portman Road d’Ipswich Town.

Brighton & Hove Albion i Ciutat de Luton tots dos van passar a la cinquena ronda de la FA Cup després Maidstone United va fer un malestar monumental a Ipswich TownPortman Road.

George ElokobiL’equip de sisè nivell, l’equip amb menys classificació que queda a la competició, es va enfrontar amb els Tractor Boys, que perseguien la Premier League, a l’inici del migdia i va aconseguir l’última matança històrica de gegants amb una victòria per 2-1 sobre un equip que ocupava 98 llocs. per sobre d’ells a la piràmide del futbol.

Un xip deliciós de Lamar Reynolds va fer avançar l’equip sud de la Lliga Nacional al minut 43, tot i que el Brighton & Hove Albion cedit Jeremy Sarmiento Va aconseguir que Ipswich va tornar a empatar només 11 minuts després del descans.

Maidstone tenia un truc més a la màniga, però, ja que amb 66 minuts al tauler, Reynolds es va convertir en proveïdor de Sam Corneque va acabar clínicament baix a la porteria d’Ipswich abans que el xiulet a temps complet desencadenés deliri al final visitant.

Quatre partits exclusivament entre equips de la Premier League i el campionat van seguir l’extraordinari triomf de Maidstone, un dels quals va veure Sheffield United i Brighton & Hove Albion participen en un espectacular espectacular de set gols, en el qual els Seagulls van sortir victoriosos per cinc gols a dos.

Facundo Buonanotte i aficionat al penal Joao Pedro va enviar els Seagulls a una avantatge còmoda durant els primers 30 minuts, però un interruptor de Blades es va girar a les brases moribundes de la primera meitat, ja que Gustavo Hamer i Will Osula va dibuixar notablement Chris WilderEls homes de l’equip van empatar abans del descans.

No obstant això, només set minuts després del segon període, Pedro va convertir el seu segon xut de la tarda abans de completar el seu hat-trick 15 moments després, i un temps de descompte. Danny Welbeck contribució condemnada Ivo Grbic a una tarda encara més castigadora en el debut del porter al Sheffield United.

Hi va haver un drama tardà a l’altre assumpte de la Premier League, on Luton Town va aconseguir victòries consecutives sobre Everton a Goodison Park aquesta temporada, aconseguint una altra victòria per 2-1 a la gespa dels Toffees.

Quatre mesos després d’aconseguir la seva primera victòria a la Premier League a l’estadi, Luton va caure un llamp dues vegades gràcies a Vitaliy Mykolenkopropi gol i Cauley WoodrowEl guanyador de sis minuts després del temps de descompte de la segona part, representant Jack HarrisonL’anivellament al minut 55 no té cap importància.

Mentrestant, líders del campionat Ciutat de Leicester van ser vencedors convincents sobre els seus companys de segon nivell Ciutat de Birmingham al King Power Stadium, entrant a la cinquena ronda amb una victòria per 3-0.

Jamie Vardy conegut Marc Albrightonla sumptuosa entrega de per trencar el punt mort al minut 47, abans que Yunus Akgun i Dennis Praet També va contribuir a la golejada de la segona part al minut 72 i 88 respectivament.

Res podia separar Leeds United i Plymouth Argyle a Elland Road, però, ja que els visitants van venir per darrere per rescatar l’empat 1-1 i forçar una repetició de la quarta ronda.

Un gol en solitari sublim de Jaidon Anthony va avançar els blancs al minut 31, però a falta de 17 minuts del temps normal, Adam Randell va restablir la paritat per a Argyle, que va aguantar tot i tenir només el 34% de la pilota el dia.