Brighton i Hove Albion s’enfronten a l’abismal Crystal Palace al derbi de l’M23

El Brighton & Hove Albion aixequen la pressió sobre Roy Hodgson amb un 4-1 contra els rivals del derbi de l’M23, Crystal Palace, a la Premier League.

Palau de Cristall gerent Roy Hodgson va patir un altre cop aclaparador en el seu intent d’evitar el saqueig com Brighton & Hove Albion va golejar als Eagles per 4-1 en una Premier League Derbi M23 a l’Estadi Amex.

Per compensar la seva terrible derrota a mitja setmana davant el Luton Town, el Brighton es va alborotar a la primera part i va entrar al descans amb tres gols a favor gràcies a Lewis Dunk, Jack Hinshelwood i Facundo Buonanotte.

La tarda de Palace va anar de mal en pitjor quan Miquel Olise va sortir lesionat només nou minuts després de ser presentat, i tot i així Jean-Philippe Mateta va reduir breument el dèficit, Joao Pedro va restaurar l’avantatge de tres gols dels amfitrions i potencialment va clavar un altre clau al taüt dels Eagles d’Hodgson.

Després de les seves retirades forçades en la pallissa del Palace a Sheffield United, Olise només estava prou en forma per ocupar un lloc a la banqueta dels Eagles al costat del nou fitxatge. Adam Whartonperò no hi havia Eberechi Eze perspicàcia.

Quatre canvis al final de Brighton no van ser una sorpresa després de la vergonya de Luton, on es van quedar enrere amb només un minut al rellotge, però només hi havia tres minuts al tauler a l’Amex quan els Seagulls van trencar el marcador. .

Davant d’un extrem hostil, Pascal Gross va llançar un córner inswinging cap al cap de Dunk, que es va alçar còmodament Joachim Andersen i va marxar Dean Henderson arrelat al lloc amb un simple capçal al terra i a la xarxa.

Cronometrat a dos minuts i 22 segons, el cap de Dunk va representar l’objectiu més ràpid de Brighton de l’actual campanya de primer nivell, i Roberto De ZerbiEls homes dominants de ‘s no es van descansar sobre els llorers mentre la meitat avançava.

La crisi de lesions del Palace va empitjorar al minut 27 quan Marc Guehi va ser forçat per un problema al genoll – Chris Richards va prendre el seu lloc a la defensa quan Wharton va entrar al mig del camp per al seu debut, i un Brighton desenfrenat ràpidament va aprofitar la situació dels Eagles.

Al minut 32, Wharton va llançar un cop de Gross, però la pilota va caure amablement. Tariq Lampteyque va enviar una entrega acollidora des de l’esquerra, i el seu company de defensa Hinshelwood es van connectar entre un mar de cossos i van dirigir la seva rematada de cap a l’altre costat de la xarxa.

No hi hauria treva per a un palau assetjat, ja que només 83 segons després que Hinshelwood doblava l’avantatge de Brighton, els Seagulls van tenir el tercer, ja que Gross va robar la pilota a Wharton i va irrompre cap a l’àrea abans de llançar a Buonanotte, el primer curler del qual va navegar. al fons de la xarxa.

L’extrem desanimat mostrava una pancarta amb les paraules “Sense visió compartida. Sense pla estructurat. Parròquia fora”. ja que Brighton, que evidentment havia agafat una fulla del llibre de Luton, va fer trencar el seu costat a la primera meitat, convèncer Hodgson de mossegar la bala i fer front a Olise per Jeffrey Schlupp al descans.

Fans del Crystal Palace amb una pancarta en protesta contra el president Steve Parish el 3 de febrer de 2024

No obstant això, la qüestionable decisió del cap del Palau va ser contraproduent horriblement, ja que només nou minuts després del reinici, Olise es va aixecar amb un aparent problema isquiotibial i es va veure obligada a fer-ho un dia, caminant pel túnel per ser substituïda per Matheus Franca.

Els desafiaments salvatges van començar a volar a l’esquerra, a la dreta i al centre dels visitants exasperats, però hi hauria un bon balanç al minut 72, quan Mateta va rebre una centrada d’Andersen amb un verinós cop de cap a prop del pal per establir un final intrigant.

Tot i això, els nervis tardans a l’extrem local s’extingirien al minut 85, ja que Pedro i Danny Welbeck Ha jugat un dos intel·ligent a la vora de l’àrea del Palace, amb aquest últim desplaçant la pilota cap al brasiler abans que Pedro acabés amb aplomb.

La derrota dels Eagles no té cap efecte en el seu 14è classificat a la taula de la Premier League, tot i que només estan a cinc punts de la zona de descens, mentre que els homes de De Zerbi disparen per sobre del Manchester United i el Newcastle United fins al setè lloc gràcies als Magpies. empat 4-4 amb el Luton Town.

El cap de setmana vinent, Brighton tornarà a sortir a la carretera per a una cita amb el Tottenham Hotspur, dos dies abans que el Palace rebi el Chelsea al Selhurst Park el 12 de febrer, tot i que només el temps dirà si Hodgson manté el control de les regnes d’aquest derbi londinenc.