Brahim Diaz s’encanta quan el Reial Madrid supera l’RB Leipzig

L’atac sublim de Brahim Diaz a la segona part guia el Reial Madrid a una victòria estreta de l’anada davant l’RB Leipzig al Red Bull Arena.

Brahim DíazL’esforç de la segona part va ser suficient per guiar Reial Madrid a una victòria per 1-0 RB Leipzig a la primera etapa de la Champions League darrers 16.

Després de lluitar per oferir una amenaça d’atac significativa a la primera part, el Reial Madrid va trobar la seva avantatge als tres minuts de la represa quan Brahim va fer un esforç sublim en solitari per marcar el seu vuitè gol competitiu de la temporada.

Amb un cable estret per protegir, es va deixar Andriy Lunin per fer una sèrie de parades crucials per assegurar que els blancs tornessin a la capital espanyola amb avantatge a l’anada.

El Reial Madrid va viatjar a Alemanya amb molt d’ànim després d’enregistrar una victòria dominant per 4-0 sobre el Girona, rival per títol, en la competició de la Lliga de dissabte.

Els blancs poques vegades van ser provats per Micheldel costat, però es van veure pressionats en les primeres etapes al Red Bull Arena.

Benjamí Sesko va pensar breument que havia donat avantatge als locals un segon minut, només per veure que el seu cop de cap es va descartar després que els àrbitres van decidir que el fora de joc Benjamin Henrichs interferia amb el joc.

El jove de 20 anys va tenir una altra oportunitat prometedora quan es va aferrar Dani OlmoVa fer una bona passada, però només va poder disparar el seu xut directament al decidit Lunin.

Amb el Reial Madrid incapaç de convocar els lesionats Jude Bellinghamvan lluitar per trobar un punt d’avantguarda en un primer període on el Leipzig va portar la major amenaça.

Tot i això, això va canviar ràpidament després del descans del descans quan Brahim va fer un esforç en solitari sensacional per donar al Reial Madrid una avantatge preciosa.

El jove de 24 anys, que va substituir Bellingham a l’alineació, va saltar dins des del flanc dret abans de llançar un imparable cop esquerre fora de Pere Gulacsia l’abast i cap a la cantonada més llunyana.

A l’extrem contrari del terreny de joc, Lunin va haver de fer un doblet important per evitar que Olmo i Sesko recuperessin la paritat.

Quan el partit arribava als 70 minuts, Lunin va fer una altra aturada clau per negar Olmo i iniciar un contraatac del Reial Madrid.

En pocs segons, Vinicius Junior va treballar l’espai per enviar un esforç forçat cap a la porteria, només per veure el seu xut rebotar al pal llunyà.

A mesura que Leipzig va intensificar els seus esforços per trobar un nivellador tardà, Lunin va demostrar la seva vàlua Carlo Ancelottidel costat, realitzant dues aturades en ràpida successió per mantenir-se fora Xavi Simons i Sesko.

Uns instants després, el tirador ucraïnès va empènyer Amadou HaidaraL’atac de l’equip llunyà del perill per frustrar els locals i segellar efectivament la victòria de l’anada.

Després de patir la quarta derrota en els últims sis partits, el Leipzig tindrà una feina important per fer quan es desplaci al Santiago Bernabéu a principis de març.