Brahim Díaz, del Reial Madrid, elimina els temors a les lesions després de la victòria del RB Leipzig

El migcampista del Reial Madrid Brahim Diaz confirma que la lesió que va patir en la seva victòria per 1-0 a l’RB Leipzig no és tan greu com es temia.

Reial Madrid‘s Brahim Díaz ha confirmat que la lesió que va patir contra l’RB Leipzig no és greu, tot i que va ser expulsat en els últims 10 minuts.

Brahim va marcar l’únic gol de la victòria dels Blancos per 1-0 a l’Alemanya de l’Est, amb un gol cridaner a principis de la segona part tot el que va separar els equips.

La Real va haver de resistir una intensa tempesta de Leipzig, però, com a porter Andriy Lunin es va veure obligat a fer nou aturades durant els 90 minuts.

Els 14 vegades guanyadors es troben en una posició còmoda de cara al partit de tornada, que tindrà lloc a principis del mes que ve, ja que el club vol venjar l’eliminació de les semifinals de la temporada passada.

Tanmateix, hi va haver algunes preocupacions en les últimes etapes, ja que Brahim va sortir coixejant després de sentir molèsties en un múscul de la cama mentre estava en possessió, que gairebé va resultar en un empat al Leipzig, fins que Lunin va negar. Benjamí Sesko.

No obstant això, en declaracions a la premsa després de rebre el premi Home of the Match, Brahim va revelar que no hi ha res de què preocupar-se per als fidels del Reial Madrid.

“Em trobo bé, crec que la meva lesió no és greu”, va dir Brahim quan se li va preguntar sobre el tema.

Brahim va ser l’home que va entrar en substitució Jude Bellingham després que l’internacional anglès es va lesionar el cap de setmana contra el Girona.

El guanyador del partit també va tenir paraules amables per al seu company, afirmant: “Vaig celebrar així per Jude, ell volia jugar aquest partit, així que aquest gol. [is for] per ell.”

Va ser només un cinquè començament en 11 partits per a l’espanyol, que ha lluitat per usurpar Bellingham, Rodrigo o Vinicius Junior durant els minuts habituals de l’onze inicial.

El gol d’aquesta nit significa que el jove de 24 anys ha marcat l’únic gol en un partit d’anada de vuitens de final en temporades successives per a dos clubs diferents, després de fer-ho també amb l’AC Milan contra el Tottenham Hotspur la temporada passada.

No és sorprenent, tenint en compte el seu temps de joc més limitat, les xifres de Brahim en termes de gols i assistències no són tan altes, però ha superat la seva xifra a la temporada. Champions League de la temporada passada amb el gol d’aquesta nit.

No obstant això, després d’haver contribuït amb 13 gols a la Lliga, ja que els rossoneri van acabar quart la temporada passada a la Sèrie A, Brahim només té cinc gols a la Lliga amb el Reial Madrid en el que va d’aquesta campanya.

Carlo Ancelotti Tot i això, esperarà tenir el migcampista en condicions per al seu curt viatge al Rayo Vallecano el cap de setmana, amb l’equip ara amb cinc punts d’avantatge a la cimera de la Lliga, ja que és poc probable que Bellingham torni tan ràpid.