Bolonya-Verona 2-0, gols de Fabbian, Freuler

Els rossoblù noqueen els venecians amb Fabbian i Freuler. L’àrbitre Abisso està lesionat i entra el quart oficial Camplone

Bolonya va aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva en vèncer el Verona per 2-0 al Dall’Ara i durant almenys dos dies es va situar en quarta posició en solitari, a l’espera del partit entre l’Atalanta i el Milà de diumenge. La sorpresa és que no és Zirkzee qui marca sinó dos migcampistes, Fabbian i Freuler, que demostren la fiabilitat de la màquina que pilota Thiago Motta.

Les notícies

En defensa una altra banqueta per a Calafiori, confiar per tercera vegada consecutiva al duet central Beukema-Lucumi. Al mig del camp Motta torna a trobar Freuler després de la seva sanció; a l’esquerra en el grup de migcampistes ofensius Ndoye és preferit a Saelemaekers. Baroni debuta com a lateral dret al Centonze francès; Noslin segueix sent el primer davanter, amb Swiderski baixant al mig del camp flanquejat per la dreta per Suslov i per l’esquerra per Folorunsho.

FABBIAN

A menys de 5′, un problema muscular ha posat punt i final al partit de l’àrbitre Abisso, que després d’un intent d’embenat ha hagut de deixar el xiulet al quart oficial Camplone. Al minut 27 el Bolonya s’ha avançat amb Fabbian, que en el desenvolupament d’un córner ha tingut una mà en un xut creuat d’Orsolini, enmig de les protestes del Verona per una suposada càrrega sobre Montipò: Sozza al VAR ha confirmat el gol. Al minut 36 hi ha hagut una gran oportunitat per doblar el marcador amb un xut de Zirkzee que ha posat al mig i ha trobat només Orsolini que s’ha sortit i que ha tornat a posar però Montipò ha marcat la diferència. El mateix porter havia bloquejat bé Ferguson uns minuts abans. Fins i tot al final de la primera part Ndoye va ser bloquejat.

SENSE HISTÒRIA

A la segona part Baroni treu Swiderski i debuta el serbi Mitrovic, que amb el número deu a les espatlles es col·loca alt a l’esquerra. Després d’una bona oportunitat de Suslov que toca el pal llunyà amb un rebot després d’un regal de Skorupski, el Bologna dobla la seva avantatge al minut 20 amb Freuler, que aprofita una son dels dos centrals groc-blaus i envia una invitació de Fabbian a la xarxa des de pocs passos. El gol és un cop per al Verona que està molt lluitant per armar una acció d’atac. Només cap al final, amb la nova entrada, Mitrovic es va posar perillós amb una represa desaprofitada per Henry.