Bayern-Gladbach 3-1, ara un partit decisiu a Leverkusen

Neuer fa mal, Borussia per davant: l’equip de Tuchel dubta una hora. Kane i De Ligt tanquen el marcador. La setmana vinent l’enfrontament directe amb el líder de la lliga Bayer

Una mica de fragilitat, que però fa que el campionat sigui més emocionant. El Bayern (oponent europeu de la Lazio) va guanyar per 3-1 en una remuntada contra el Gladbach i, durant més d’una hora, va semblar un equip terriblement insegur i fràgil. Neuer i els seus companys van començar amb força, però amb el primer episodi negatiu van entrar en crisi, lluitant molt per recuperar el control del partit. Els gols de Pavlovic (45′), Kane (70′) i De Ligt (86′) decideixen els gols. A la següent ronda l’enfrontament directe a casa del Leverkusen que arriba amb dos punts d’avantatge.

la carrera

Tuchel, davant les absències, gairebé té la formació dictada pel cos mèdic: Pavlovic ha confirmat en el 4-2-3-1 davant la defensa, amb Müller, Musiala i Sané darrere de Kane. Els bavaresos han començat forts i al minut 5 gairebé s’han avançat amb Sané (el seu xut ha colpejat al travesser). El davanter alemany ha desaprofitat una bona oportunitat al minut 10 quan, disparat per Müller, ha fallat la porteria d’una excel·lent ocasió. L’equip local semblava dominar, tant que Gladbach va costar fins i tot muntar un contraatac. Al minut 31 Nicolas és excel·lent en el tir lliure de Kane, després el Borussia surt de cop: al minut 33 Honorat falla una centrada amb la qual però posa en dificultat Neuer, i al minut 35 s’avança: Neuer és superficial. a la passada a Müller, Elvedi fa bé d’intervenir i llançar-se a camp obert després d’un un-dos amb Siebatcheu, per després superar el porter contrari. Al minut 45 ha arribat la resposta del Bayern: ha estat novament Pavlovic, el més jove del terreny de joc, qui ha marcat (per a ell ha estat el segon gol consecutiu). Müller va servir ràpidament al jove de 19 anys, bon per inserir-se i mantenir-se fresc davant de Nicolas, fent així l’1-1.

la recuperació

A la segona part el ritme baixa. El Bayern dóna la sensació de témer un altre contraatac, Gladbach, al contrari, es conforma amb l’empat i no tira mai endavant. El partit està bloquejat, però n’hi ha prou amb un agut per dirigir-lo: al minut 70 Lainer no aconsegueix despejar bé l’àrea de penal i afavoreix així la intervenció de Goretzka que posa la pilota al mig per a Müller. El davanter bavarès molesta a Nicolas a la sortida i la pilota arriba així a Kane que, amb la porteria buida, no té problemes per fer el 2-1. El Bayern, després d’haver guanyat l’avantatge, va baixar una mica el seu centre de gravetat i va esperar que Gladbach sorgissin. Així, al minut 86, també arribava el 3-1: Sané, de falta, posava la pilota al pal llunyà on Gladbach s’oblidava de De Ligt que va dirigir de cap el trio. Acaba així, amb el Bayern que queda al pas del Leverkusen. Tanmateix, ha demostrat ser més fràgil que en anys anteriors.

els altres

El Leverkusen va guanyar el gir a Darmstadt inferior, confirmant-se com a líders de la Bundesliga. Va guanyar 2-0, amb dos gols de Tella. A la propera ronda hi haurà el repte contra el Bayern de Munic. Un altre esclat per al Champions Stuttgart, que va guanyar 3-1 al Friburg. Undav torna a marcar. El Werder Bremen va conquerir el terreny de joc del Mainz (1-0), mentre que Bochum va ser capturat per Augsburg en el temps de descompte: el resultat final va ser 1-1.