ATP Marsella, Musetti noqueat contra Machac

Després de guanyar a la primera volta contra el Marterer, Lorenzo perd davant el número 66 del rànquing txec: tornarà al camp de Rotterdam

Lorenzo Musetti no enganxa segona marxa. Per quarta vegada de quatre en aquest complicat inici de 2024, el tennista de Carrara s’atura en un torneig després de guanyar el partit inaugural: havia passat a Hong Kong, Adelaide i l’Open d’Austràlia, ara és el torn dels 250 a Marsella. Després de guanyar contra Maximilian Marterer, amb un resultat de 6-4 6-2 d’un partit fluctuant, el número 2 italià va perdre contra el 66è jugador del rànquing, el txec Tomas Machac: 6-3 6-2, en un Ràpid i poc. partit lluitat.

el partit

Fins i tot hi ha hagut quatre descansos patits per Musetti en el partit: el servei segueix donant poc a Lorenzo en aquest primer partit de la temporada. En el primer set n’hi va haver prou amb un descans, en el sisè joc, per dirigir el parcial cap a Machac, que en el segon va trencar el servei del seu rival tres vegades seguides, en les tres primeres rondes servint a Carrarino: el contrabreak de Musetti a el segon joc. Tot això malgrat un excel·lent percentatge de primers jugadors a la pista en el segon set: 76%, però amb un 44% de punts amb el primer equip (7/16) i un 20% (1/5) amb el segon equip. Mentre Machac confirma les coses bones que va mostrar les primeres setmanes del 2024: a l’Open d’Austràlia va arribar a la tercera ronda, superant també a Tiafoe abans de la derrota contra Khachanov, ara jugarà els quarts de final a Marsella contra un de Hurkacz o Shevchenko, amb el somni d’arribar a la primera semifinal de la seva carrera a nivell ATP.

HORA DE ROTTERDAM

Com va passar el 2023, aquest inici de temporada tampoc no és fàcil per a Musetti: l’any passat va sortir a la primera ronda de l’Open d’Austràlia i només va aconseguir una victòria en tres tornejos de terra batuda a Sud-amèrica. Per al 2024 l’elecció va caure en pistes dures: ara que Marsella ja està darrere nostre, Lorenzo es traslladarà a Rotterdam per al torneig de 500 en què també jugarà Jannik Sinner. Per tant, ja no hi ha italians al torneig francès de 250: Giulio Zeppieri també figurava al marcador, després d’haver estat recuperat després de perdre a les eliminatòries, però a la primera volta va perdre davant el xinès Zhizhen Zhang.