Atalanta-Frosinone 5-0: gols de Koopmeiners, Ederson, De Ketelaere, Zappacosta i Holm

Gols a la sortida de Koopmeiners, Ederson i De Ketelaere, Zappacosta i Holm acaben: el Dea és ara -1 des de la quarta posició de la classificació. Cinquena derrota consecutiva del Ciociari

Massa Atalanta per a un Frosinone vergonyós en el seu plantejament d’un partit que, després de 4 nocauts seguits, hauria d’haver jugat amb un ganivet entre les dents. Els nerazzurri s’han imposat per golejada, tancant el partit al cap d’un quart d’hora (Koopmeiners, Ederson, De Ketelaere), gestionant durant molt de temps i col·locant dos cops més a la final amb Zappacosta i Holm. Un 5-0 que val la cinquena posició, a un punt de la Fiorentina, mentre que el Frosinone es manté a +2 de la zona de seguretat i ha de recuperar ràpidament el camí.

inici de l’espectacle

Gasp per primera vegada després de l’última lesió se centra en Scamacca des del minut 1, amb Miranchuk a la banqueta. Per la resta, confirmació de l’equip que va empatar a Roma i després va eliminar el Milan de la Copa d’Itàlia, per tant amb Holm va preferir a Zappacosta. La veritable notícia, però, és la primera convocatòria d’El Bilal Touré, el fitxatge més car de la història de l’Atalanta, que des de l’agost està fora de joc després d’una intervenció al tendó. Tenint dificultats sobretot als laterals, Di Francesco va adaptar Lusardi a l’esquerra i va llançar el nou fitxatge Bonifazi al centre de la defensa, al costat de l’ex Okoli. En atac, Cheddira envia Kaio Jorge a la banqueta. És una llàstima que el partit de la Lazio duri 14 minuts, el temps necessari perquè la Deessa els doni tres bufetades inacceptables per a un equip acabat de 4 nocauts seguits. El partit l’ha guanyat al minut 8 Koopmeiners (4 gols en els últims tres després d’una falta moderada) amb un penal marcat per un foc de Holm que humilia Lusardi. Al minut 12 arriba l’embolic a l’altra banda, amb Okoli i Lirola -també malaurats en el desviament- a mercè de CdK i Ruggeri, lliures de creuar per la inserció d’Ederson. Passen dos minuts i De Ketelaere s’enfila a la mantega de Frusinate, el llançament amb l’esquerra des de la vora colpeja el travesser interior perquè els nerazzurri ho celebrin.

no torna a obrir

Gairebé més sorprès que el seu equip, Di Francesco demana el canvi a una defensa de tres, amb Lirola pujant i Brescinini desplaçant-se per l’esquerra. Els quasi gols d’Ederson i Scamacca (ben fet Turati) diuen que la música no canvia. L’únic senyal ofensiu del Frosinone a la primera meitat és un xut en diagonal de Mazzitelli després d’una entrada de Soulé, mentre que Di Fra canvia tres a la mitja part: Romagnoli, Gelli i Ghedjemis entren per Lusuardi, Harroui i Lirola. Poc després Gasp renova la línia esquerra amb Hien (Djimsiti marxa a l’esquerra) i Zappacosta, després és el torn de Muriel i Miranchuk per Scamacca i De Ketelaere. El partit s’allarga, però, perquè l’Atalanta ja no s’esforça massa i el Frosinone no pot. Carnesecchi lluita contra el fred salvant a Cheddira i Ghedjemis mentre que al final Zappacosta derriba el pòquer amb un bon xut amb la dreta que troba el córner i Holm s’enfada en recuperació, primer colpejant el travesser des d’un córner i després reiterant-lo a la xarxa. .