Arteta ofereix una actualització de les lesions de Saka després de l'estancament de Man City

L'entrenador de l'Arsenal, Mikel Arteta, ofereix una actualització de les lesions sobre Bukayo Saka després de l'empat sense gols dels Gunners amb el Manchester City diumenge a l'Etihad Stadium.

Arsenal cap Mikel Arteta ha alleujat les pors a les lesions Bukayo Saka després de l'empat sense gols dels Gunners amb Manchester City diumenge a l'Etihad Stadium.

Saka no va poder representar Anglaterra durant el descans internacional després de patir una lesió muscular, però estava en condicions de tornar a l'alineació titular de l'Arsenal per al seu enfrontament pel títol de la Premier League contra els Citizens.

L'extrem va crear una de les millors oportunitats dels Gunners per obrir el marcador a principis de la segona part quan va fer una deliciosa entrega a l'àrea de sis iardes, amb Gabriel Jesús incapaç de contactar a la publicació posterior.

Saka finalment es va retirar i va marxar amb un fisioterapeuta de l'Arsenal després de ser substituït per Gabriel Martinelli en els darrers 10 minuts amb el partit encara a punt, despertant preocupacions entre la base de fans dels Gunners per la seva forma física.

No obstant això, Arteta des d'aleshores ha proporcionat una actualització positiva sobre el jove de 22 anys, insistint que la seva retirada només es va deure a la fatiga.

Mikel Arteta alleuja els temors a les lesions de Bukayo Saka

“Com ja saps [Saka has] Fa unes setmanes que està fora amb un petit problema”, va dir Arteta als periodistes durant la seva roda de premsa posterior al partit.

“Estava sentint aquest cansament. Ara mateix no s'ha entrenat. Va entrenar només un dia abans del partit. Ha fet una gran aportació, però els 90 minuts han estat molt avui”.

Per tant, s'espera que Saka estigui disputat per participar en el proper enfrontament de l'Arsenal a la Premier League a casa contra el Luton Town dimecres a la nit, a l'espera d'una prova de condició física.

Com Saka, Gabriel Magalhaes Va estar en condicions de començar amb l'Arsenal contra el Man City després de treure's una lesió que l'obligava a retirar-se de la selecció brasilera durant el descans internacional, i el defensa va completar amb èxit els 90 minuts.

Martinelli també va ser una preocupació per lesions abans de la competició a l'Etihad, amb un tall al peu, però, com s'ha esmentat anteriorment, estava en condicions de fer un cameo substitut.

L'entrenador de l'Arsenal, Mikel Arteta, el 31 de març de 2024

Arteta tindrà moltes ganes de veure Saka tornar a la seva forma física tan aviat com sigui possible, ja que els Gunners s'embarquen en un programa de partits agitat a l'abril a la Premier League i la Champions League.

L'enfrontament de dimecres amb el Luton serà seguit només tres dies després d'un viatge a Brighton & Hove Albion, abans d'un enfrontament a casa amb els quatre millors aspirants a l'Aston Villa entre el seu complicat empat de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic.

El rècord del 100% de l'Arsenal el 2024 ha arribat a la seva fi després del seu impasse amb el Man City i, posteriorment, ha caigut al segon lloc de la taula de la Premier League, a dos punts del nou líder Liverpool, que va vèncer el Brighton per 2-1 a Anfield, i una de dalt Pep Guardiolael costat de tercer.

Tot i això, Arteta ha tret molts positius d'aconseguir un punt a l'Etihad, especialment la solidesa defensiva del seu equip, i creu que res ha canviat en la carrera pel títol de cara als nou partits finals de la campanya.