Arsecast Extra Episodi 583 – 06.05.2024

Benvingut a un altre Arsecast Extra, el podcast de l'Arsenal, amb mi i en James @gunnerblog.

En aquest episodi fem una ullada a la victòria per 3-0 davant el Bournemouth dissabte a la tarda. Els Gunners van produir una primera part dominant, però va ser un penal al final de la primera meitat el que ens va donar l'avantatge al descans. Analitzem els moments clau del primer 45, des de la possible targeta vermella fins a les ocasions perdudes fins a l'adjudicació del tir de punt. Aleshores ens fixem en una segona part on Leandro Trossard va tornar a marcar, però hi va haver un toc de bona sort en el gol anul·lat del Bournemouth que hauria fet el partit més incòmode? L'actuació de Declan Rice va merèixer un gol i ho va aconseguir tard, i també responem a les preguntes dels oients sobre si s'hauria d'utilitzar com un 8 més que un 6, possibles canvis al cos tècnic, la història de Gabriel Jesús que James va escriure la setmana passada, alguns #ANGEOUTi molt més.

Recordeu que ens podeu enviar preguntes a través de les quals intentarem arribar cada setmana. Envieu-los a qualsevol @arseblog o @Gunnerblog (o tots dos) utilitzant l'etiqueta #arsecastextra. Millor enviar-los dilluns al matí perquè es notin més fàcilment.

Pots subscriure't a l'Arsecast Extra a iTunes fent clic aquí. O si us voleu subscriure directament a l'URL del feed, també ho podeu fer (aquesta és una manera molt millor de fer-ho, ja que no experimenteu els retards d'iTunes).

Podeu escoltar-lo sense sortir d'aquesta pàgina utilitzant el reproductor següent, baixant l'aplicació Acast per a iOS o Android, o baixant l'MP3 directament mitjançant l'enllaç següent.

A més, si sou un fan de l'espectacle, seria molt agraït.