Ange Postecoglou reclama “ànimes belles” després del triomf de Luton Town

Ange Postecoglou afirma que està treballant amb “25 belles ànimes” després que el Tottenham Hotspur vingués per darrere per superar el Luton Town per 2-1 a la Premier League.

Tottenham Hotspur Entrenador en cap Ange Postecoglou va declarar que està treballant amb “25 belles ànimes” després que els Lilywhites vinguessin per darrere per superar Luton Town per 2-1 en l'enfrontament de la Premier League de dissabte.

A més de buscar una resposta immediata a la seva humiliació per 3-0 a mans del Fulham abans del descans internacional, el Tottenham sabia que la victòria sobre els Hatters els impulsaria temporalment de nou als quatre primers de la taula davant l'Aston Villa per diferència de gols.

No obstant això, en el que s'ha convertit en un fet freqüent en els partits a casa de la Premier League, el Tottenham es va quedar primer, ja que Tahith Chong va aprofitar al màxim els lamentables Spurs defensant per trencar el marcador al tercer minut.

Per a tots els seus esforços ofensius, el Tottenham no va tenir una avantatge despietada en els primers 45 minuts, però la introducció a la mitja part de Brennan Johnson va donar nova vida als gegants del nord de Londres, com Issa Kabore va desviar la creu del gal·lès a la seva pròpia xarxa.

L'heroic cameo de l'ex-home del Nottingham Forest va concloure amb l'assistència al guanyador dels Spurs al minut 86, mentre feia la samarreta. Son Heung-min disparar un cop desviat més enllà d'un salt Thomas Kaminskicompletant així un altre gir de la segona part per als amfitrions.

Johnson es recupera del desamor de Gal·les

La demostració de Johnson va canviar el joc després que l'atacant va patir un dolor de cor a la classificació per a l'Eurocopa 2024 amb Gal·les, que va perdre contra Polònia als penals a la seva final de playoffs, i a Postecoglou se li va preguntar sobre l'estat mental de l'atacant en la seva roda de premsa posterior al partit.

“Sé que vols que els faci una abraçada a tots, company. Sé que sempre estàs preocupat pels nostres jugadors, però no tinc temps. No tinc temps”. futbol.londres cita l'australià dient.

“Hi ha 25 ànimes precioses al meu vestidor i no tinc temps per apropar-me a elles. És el futbol, ​​ja ho saps. És un negoci dur, hi ha alts, hi ha baixes i només has de fer front a ells. de vegades.

“Brennan, òbviament com Benny, va sentir el dolor de perdre's una competició important, però com a futbolista professional ho fas servir com a motivació per sortir-hi la propera vegada. Estic segur que Brennan té un altre parell de tornejos amb ell i la propera vegada Intentaré ser qui els hi porti”.

Continuen els problemes del Tottenham a la primera part

Abans que la presentació de Johnson capgirés el partit, els aficionats del Tottenham van presenciar un altre inici lent del seu estimat equip, que ara no ha aconseguit anotar a la primera meitat de cadascun dels seus sis últims sis de la Premier League.

Andros Townsend de Luton Town sembla abatut després del partit del 30 de març de 2024

Els Lilywhites han de remuntar-se encara més a la victòria del desembre sobre el Bournemouth per darrera vegada que van marcar a la primera meitat d'un partit a casa, aguantant una ratxa de set sense gols primerencs al Tottenham Hotspur Stadium des del canvi d'any.

Tot i això, Postecoglou no insisteix massa per la manca de gols del seu equip a la primera part i, en canvi, es va preocupar més amb la manera en què el seu equip va encaixar dissabte, i va afegir: “No ho sé, no, realment no. El decebedor. El més important de la primera part és el gol que hem encaixat.

“El nostre futbol va ser bo. Vam crear bones ocasions, un contra un, vam colpejar el pal, van bloquejar bastants xuts i van defensar desesperadament. Crec que en general no hi va haver res dolent amb el nostre futbol. El gol que vam encaixar, sí. això era pobre i això és una cosa que hem d'abordar.

“Amb gran part del nostre futbol es converteix en una guerra de desgast. Hem de pressionar l'oposició perquè sabem que farem els nostres partits amb molta força i vaig pensar que vam fer que Luton treballés molt dur a la primera part i jo Vaig pensar que vau veure en els últims 10 o 15 minuts que van pagar el preu per això”.

Tottenham va passar només un parell d'hores entre els quatre primers abans de tornar a baixar a la cinquena posició gràcies a la victòria de Villa sobre Wolverhampton Wanderers, i el següent per als Lilywhites és un derbi de Londres davant el West Ham United el dimarts de carnaval.