Ange Postecoglou lamenta l’actuació “passiva” del Tottenham en la derrota del Man City

L’entrenador en cap del Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou, admet que el seu equip va ser castigat per ser “massa passiu” en la derrota per 1-0 de la FA Cup davant el Manchester City divendres al vespre.

Tottenham Hotspur Entrenador en cap Ange Postecoglou ha reconegut que el seu equip va ser castigat per ser “massa passiu” en la derrota per 1-0 a la FA Cup. Manchester City divendres al vespre.

Els Lilywhites van donar la benvinguda als titulars al nord de Londres després de guanyar els cinc partits anteriors contra ells al Tottenham Hotspur Stadium, on el Man City encara no havia marcat un sol gol abans de l’empat a la quarta ronda.

Malgrat això, Pep GuardiolaEls homes van trencar aquesta maledicció a les brases moribundes del partit de divendres, on Nathan Ake estava disponible per clavar-se a casa des de curta distància després d’a Kevin De Bruyne córner va causar caos a la zona del Tottenham.

Abans del moment de la victòria d’Ake, cap dels dos porters es va posar a prova a l’extrem durant un afer monòton, en què el Tottenham només va fer un xut durant tot el partit i no va registrar un intent de porteria a la primera meitat d’un partit a casa per primera vegada. des de febrer de 2020.

Aquell dia, els Lilywhites van guanyar per 2-0 al Man City, però segurament van tenir la sort de no perdre per més divendres, on Oscar Bobb tenia un primer gol descartat pel més ajustat dels fora de joc, mentre Bernardo Silva i De Bruyne també va rebutjar dues ocasions de tall daurat en ràpida successió davant el guanyador d’Ake.

L’eliminació de la quarta ronda del Tottenham significa que als Lilywhites només els queda la glòria de la Premier League per lluitar per aquesta temporada, i estaran condemnats a una 16a temporada consecutiva sense trofeus si no aconsegueixen acabar amb el domini de la primera línia de Man City.

Parlant amb els mitjans després del partit, tal com ha citat futbol.londresPostecoglou va poder treure els positius de la mostra del seu equip a la segona part, però va lamentar la seva falta d’instint assassí en els primers 45 minuts.

“Són un equip de primer nivell. Són el referent. Encara no hi som i no ens il·lusionem”, ha dit Postecoglou. “Vaig sentir que tota la segona part va estar bé, la primera part vam ser massa passius en gran part del nostre joc i els vam permetre agafar un ritme en el seu joc.

“No és el que vols contra ells. És molt difícil detenir aquell mig partit. Vaig pensar que vam començar millor la segona part amb una mica més de convicció sobre el nostre joc, però finalment estàvem treballant dur per mantenir-nos en el partit i això no va ser. aquesta nit no n’hi haurà prou”.

L’objectiu d’Ake es va ennuvolar en un sentit familiar de controvèrsia, però, ja que els Spurs ho sentien Guglielmo Vicario havia estat afectat per Ruben Dias mentre intentava reunir el racó de De Bruyne; l’italià només va poder posar la pilota al pas d’Ake sota la pressió del portuguès.

Nathan Ake del Manchester City celebra el seu primer gol el 26 de gener de 2024

El gol de trencament del City es va permetre, però, i Postecoglou es va negar a obrir una nova llauna de cucs sobre la decisió després del partit, i va afegir: “Bé, l’àrbitre ho ha vist bé i el VAR ho ha fet bé. en això i han decidit el contrari, així que ho hem acceptat”.

Una visió de benvinguda de la derrota de divendres va ser el retorn del creador de joc James Maddison de la lesió al turmell que l’havia deixat de banda des de principis de novembre, ja que el fitxatge d’estiu va començar quan faltaven 17 minuts per jugar.

Postecoglou va dir en la seva roda de premsa prèvia al partit que Maddison estaria “disponible per començar” després de tornar als entrenaments, però va confessar després del partit que la decisió de posar el migcampista a la banqueta no va ser complicada.

“Crec que coneixent la naturalesa del joc d’avui, s’ha entrenat bé aquesta setmana i mitja, però ha perdut molt de futbol. Esperàvem tenir-li uns minuts aquesta nit, cosa que ha fet i hauria de tenir raó a partir d’ara. però hi ha altres dos partits la setmana que ve i necessitem que ell i altres hi participin”, ha afegit l’australià.

“No va ser gaire un dilema sobre si començar-lo o no. Només vaig sentir que sortir de la banqueta seria millor per a nosaltres com a equip més que qualsevol altra cosa”.

Tottenham s’esforçarà per recuperar-se de la seva última decepció per eliminatòria quan rebin el Brentford en un derbi de Londres de la Premier League dimecres al vespre.