Ange Postecoglou elogia la resposta del Tottenham a la primera part “realment decebedora”.

Ange Postecoglou elogia la resposta del Tottenham Hotspur a una primera part “realment decebedora” en la seva victòria per 2-1 contra el Brighton & Hove Albion a la Premier League.

Tottenham Hotspur cap Ange Postecoglou ha admès que es va quedar “molt decebut” amb l’actuació del seu equip a la primera part en contra Brighton & Hove Albion però va parlar del poder de recuperació del seu equip en una espectacular victòria per 2-1.

Els Lilywhites es van situar entre els quatre primers de la taula de la Premier League gràcies a una remuntada espectacular al Tottenham Hotspur Stadium, on Brighton, sense el suspès Roberto De Zerbi – va prendre una avantatge primerenca a través d’a Pascal Gross penalització.

Tottenham va rebutjar un bon grapat d’obertures prometedores per empatar abans que sonés el xiulet de la mitja part, però els visitants van valorar plenament el seu avantatge en una batalla d’aturar-inici, on les faltes d’ambdós bàndols eren habituals.

Tanmateix, el Tottenham va empatar just després de l’hora marcada, com Pape SarrL’intent de retallada va ser interceptat per Lewis Dunkperò el defensa del Brighton només va poder desviar la pilota al pal, oferint a Sarr un simple tap-in des del rebot.

La vaga de Sarr va precedir una rebuda estridente per al retorn Son Heung-min – va fer la seva primera aparició des de la Copa Asiàtica com a substitut a la segona part – tot i que el Brighton aviat es va endur el partit pel coll quan el Tottenham va perdre la seva forma defensiva.

Els Lilywhites van aguantar aquesta tempesta defensiva, però, i amb sis minuts de descompte al tauler, un atac del Tottenham d’última respiració va acabar amb Son quadrant per a un altre substitut. Brennan Johnson per tocar a casa al pal posterior.

El caos va regnar a l’estadi Tottenham Hotspur quan els Spurs van registrar la seva cinquena victòria a casa de la Premier League al rebot, i Postecoglou, sense sorprendre, va parlar de la mentalitat i el caràcter del seu equip després del concurs.

“És just dir que la primera part no va ser genial. Part d’això es deu al fet que el Brighton és un bon equip, estan ben entrenats i molt disciplinats i nosaltres no. Només ens vam prendre algunes llibertats amb el nostre futbol, ​​el nostre esforç i el nostre ritme de treball, hi ha algunes coses en les quals hem estat molt bé aquest any, però no ho hem fet a la primera meitat”, va dir Postecoglou als periodistes.

“No qüestiono el caràcter ni la mentalitat dels nois. Ho hem fet diverses vegades aquest any, però em va decebre molt com ho vam fer a la primera meitat. No us podeu escapar. He arribat a aquest punt a causa de certes coses que fem i em va decebre que n’haguéssim fet, però no pots qüestionar el personatge.

“La resposta va ser molt positiva. En aquest tipus d’escenaris, és fàcil entrar a la teva closca i sentir-te l’ànima, però mai no m’he sentit així amb aquest grup. Sempre responen de la manera correcta quan se’ls dóna aquest tipus d’orientació. Vaig sentir que ho van prendre a bord a la segona part i van marcar la diferència en el partit”.

Pape Matar Sarr del Tottenham Hotspur celebra el seu primer gol el 10 de febrer de 2024

Tant Son com ex-home de Brighton Yves Bissouma Només es van fer cameos a la segona meitat arran de les seves respectives gestes de la Copa Asiàtica i de la Copa Àfrica de Nacions, amb Postecoglou disposat a no sobrecarregar els dos representants internacionals.

“Estàvem preocupats pel cansament, per això l’hem incorporat a la segona part. Estava preparat per jugar, tenia ganes de jugar”, ha dit Postecoglou sobre la seva decisió de no tornar a portar a Son al primer onze.

“Si estiguéssim desesperats, probablement hauria començat. Però teníem altres opcions, això significava que el podríem protegir. Crec que era millor per a ell que entrés i jugués els minuts que va fer”.

A més d’aconseguir tres punts preciosos, el triomf del Tottenham també va veure que els Lilywhites igualaven la segona ratxa de gols més llarga de la història de la Premier League, marcant el 36è partit de la màxima categoria consecutiva.

L’equip de Postecoglou té una setmana sencera per recuperar-se abans que el Wolverhampton Wanderers visiti el nord de Londres per al seu proper partit de la Premier League el 17 de febrer.