Ange Postecoglou: “El quart lloc no és l'objectiu del Tottenham Hotspur”

Ange Postecoglou afirma que acabar entre els quatre primers de la Premier League no és el seu objectiu després de la vergonyosa derrota del Tottenham Hotspur per 3-0 davant el rival londinenc Fulham.

Tottenham Hotspur cap Ange Postecoglou ha insistit que el seu equip no pot veure el quart lloc de la Premier League com un “premi” després de la derrota per 3-0 davant els rivals de Londres. Fulham.

Gràcies a l'aixafament per 4-0 de l'Aston Villa de 10 jugadors del cap de setmana passat, els Spurs van reduir la diferència amb els Lions a només dos punts amb un partit a la mà, deixant-los en control del seu destí dels quatre primers.

Si el Tottenham hagués triomfat a Craven Cottage dissabte al vespre, haurien pujat als llocs de la Lliga de Campions almenys unes hores abans. Unai EmeryL'equip va tornar diumenge a l'acció contra el West Ham United.

Tanmateix, els Lilywhites van produir una actuació extremadament tènue a casa dels seus rivals de Londres, on el davanter en forma dels Cottagers Rodrigo Muñiz net dues vegades a banda i banda de Sasa LukicEl primer gol del Fulham en una derrota de tres gols.

La derrota de diumenge va suposar la primera vegada que el Tottenham no va anotar en un partit de la Premier League sota el Postecoglou, posant fi a la seva notable ratxa de 39 partits en la màxima categoria del futbol anglès.

Com a resultat, Villa ara torna a estar al capdavant de la cursa pel quart lloc, però parlant amb els periodistes en la seva roda de premsa posterior al partit, tal com va citar futbol.londres – Postecoglou va reiterar que no aspira a la quarta posició i que estaria content de perdre's el futbol de la Lliga de Campions si veiés un desenvolupament important a la seva plantilla.

“No veig quart com el premi. Aquest club ja ha quedat quart abans. Abans ha acabat segon. Hi pots llançar tot tipus de coses, s'ha arribat a la final de la Champions, pots llançar tot tipus de coses però aquest club ha aconseguit coses. Així que el quart no és el meu objectiu final”, va dir Postecoglou.

“No vull acabar quart si no hem crescut com a equip i no hem desenvolupat com a equip. Si ningú em creu, està bé. Part de la narració és empènyer-te en aquest tipus de posicions on penses que és quart. és una mena d'assoliment que et dóna alguna cosa per l'any vinent.

“No et dóna res tret que… el quart seria fantàstic si sento que creixem com a equip i estem creant alguna cosa que ens porti l'èxit l'any vinent. Però el quart no és el nostre objectiu. No ha estat, no és el meu objectiu.

“Sens dubte, no és el meu objectiu, però ho aconsegueixo des de fora, sobretot a la Premier League, sembla que la gent t'empeny a aquesta posició en la qual tens èxit o fracassa només per un resultat. Simplement no crec que sigui així. aconseguir l'èxit. Crec que l'èxit es basa en coses més tangibles. Si acabem cinquens i si crec que tenim un equip per desafiar l'any vinent, no em decebrà”.

Rodrigo Muniz del Fulham va marcar el seu primer gol el 16 de març de 2024

Tottenham s'ha quedat curt a Craven Cottage dues vegades aquesta temporada, després d'haver estat eliminat de la Copa EFL per Fulham als penals a la segona ronda, i la derrota de dissabte també va posar fi a una ratxa de set victòries de la Premier League en aquest estadi en concret.

Per tant, els Lilywhites no van registrar vuit victòries consecutives a la Premier League contra un únic rival per primera vegada en la seva història i, tot i que Postecoglou es va quedar decebut amb l'actuació del seu equip, va insistir que no sonava cap alarma.

“No, no només és preocupant, és decebedor. Em preocuparia si fos el nostre cinquè partit consecutiu que ho féssim, així que és decebedor i hem d'analitzar-ho”, ha afegit l'australià.

“Allà és on estem amb totes aquestes coses. Has d'intentar tractar-ho de manera aïllada per assegurar-te de no caure en el parany d'una manera o d'una altra, ja sigui positiu o negatiu, baixant en els forats del conill. que no existeixen”.

Després de la conclusió del descans internacional, el Tottenham tornarà al públic local el 30 de març per a una cita amb el recentment promocionat Luton Town, abans de visitar el rival londinenc West Ham United el 2 d'abril.