Andrew Omobamidele, en pròpia porta, veu Brighton & Hove Albion superar Nottingham Forest

Andrew Omobamidele marca un autogol quan el Brighton & Hove Albion va guanyar per 1-0 el Nottingham Forest en el enfrontament de la Premier League de diumenge a l'Amex.

Andreu Omobamidele va marcar un autogol com Brighton & Hove Albion va aconseguir una victòria per 1-0 Bosc de Nottingham en el enfrontament de la Premier League de diumenge a l'Amex.

L'avenç va arribar al minut 29 del partit, i Forest no va poder trobar un empat malgrat els seus millors esforços, amb els vermells que es mantenen a la 17a posició de la taula, tres punts per sobre del Luton Town, 18è, que té un partit a la classificació. mà.

Brighton, per la seva banda, ha passat a la setena posició, amb els Seagulls a cinc punts del sisè Manchester United en el mateix nombre de partits (28).

Els dos equips van entrar al partit després de tres derrotes consecutives, amb el Brighton que va caure 4-0 davant la Roma en l'anada dels vuitens de final de l'Europa League, dijous, però Roberto De ZerbiL'equip de va poder recuperar-se amb una victòria poc convincent.

La primera oportunitat del partit va arribar al Brighton al minut 10, però Simon AdingraL'esforç de mai va tenir el poder o la direcció per vèncer Matz Sels entre els pals del bosc.

Les gavines van tenir una altra mitja oportunitat menys d'un minut després Carlos Balebaperò el seu esforç ha volat fora del pal, i els locals han començat a augmentar el ritme després d'un inici tranquil de la competició.

Selz va tornar a entrar en acció al minut 16 per evitar un cop de cap Jakub Moderi va ser molt trànsit d'un sol sentit a l'Amex, amb Forest lluitant per deixar la seva empremta.

Una forta defensa dels visitants va impedir un xut Ansu Fati Potencialment va caure al fons de la xarxa al minut 20, abans que Adingra disparés per sobre del travesser des d'un córner mig desmarcat poc després.

Evan Ferguson Va estar a punt de trobar una centrada d'Adingra al minut 26, ja que Forest ha tornat a sobreviure, però el trencament ha arribat al minut 29 del partit.

Un racó brillant des de Pascal Gross va provocar tota mena de problemes dins del quadre del Forest, i inicialment hi havia confusió sobre qui havia fet el toc final, però després es va confirmar que era un autogol d'Omobamidele.

Els visitants van creure que hi va haver una falta al seu porter, però l'àrbitre es va alegrar que el gol fos marcat i el VAR va acceptar.

Forest va tenir oportunitats de remuntar en el període següent, però Divock Origi va veure que el porter del Brighton va evitar el seu gol Bart Verbruggenabans Morgan Gibbs-White va arrossegar un esforç fora del pal i els locals van entrar al descans amb un gol d'avantatge.

Els visitants es van posar de davant a l'inici del segon període, amb una nova oportunitat Origi al minut 47, però el seu esforç després d'un cop de Gibbs-White sempre va fallar.

El porter del Brighton, Verbruggen, va ser cridat a l'acció per evitar un esforç Murilloabans que Selz va fer bé per salvar un potent impuls de Fati per l'altre extrem del camp.

Chris Wood Va estar a punt d'empatar el marcador al minut 70, però l'esforç del davanter Forest des d'un angle ajustat ha estat impedit pel porter local.

Verbruggen va tornar a entrar en acció al minut 78 per evitar un tir lliure de Gibbs-White, amb Forest llançant-ho tot cap als locals per intentar empatar el marcador, i Cheikhou Kouyate va dirigir de cap per sobre del travesser de Brighton en les últimes etapes del temps normal.

S'hi van afegir sis minuts addicionals a l'Amex, però Forest no va poder marcar un empat, i els vermells van perdre per 16a vegada a la Premier League aquesta temporada.