Adam Wharton, l'heroi del Crystal Palace, entre els millors adolescents d'Europa

WhoScored repassa els 10 adolescents amb millor rendiment de tot el continent a partir de l'acció del cap de setmana, amb estrelles emergents de Feyenoord, Borussia Dortmund, Metz, Rennes i Bayern de Munic entre els que hi apareixeran.

Després d'haver tornat una puntuació perfecta de WhoScored 10 en la rotunda victòria del Feyenoord sobre l'Ajax, Yankuba Minteh no va poder contribuir a un gol en la seva victòria per 1-0 sobre Fortuna Sittard, però no va ser per falta d'intentar-ho, ja que l'extrem cedit va disparar tres. trets. Tres dribbles addicionals van fer que Minteh retornés una qualificació WhoScored de 7,16.

Jamie Bynoe-Gittens va donar a la línia de fons de Gladbach un moment tòrrid en un rar començament de Dortmund el cap de setmana. El jove jugador va completar set regates abans de sortir al minut 54 amb una valoració WhoScored de 7,17.

Dario Essugo va ser clau, ja que Chaves va aconseguir una victòria per 1-0 a Estoril durant el cap de setmana. De fet, el migcampista adolescent va fer cinc despatxos, una entrada i una intercepció en el seu camí cap a una qualificació WhoScored de 7,24.

Adam Wharton s'ha incorporat perfectament al Crystal Palace després de la seva arribada al gener, amb la seva millor actuació fins ara en la victòria per 1-0 al Liverpool diumenge. El jove de 19 anys va ser excel·lent amb la pilota per als Eagles, ja que va fer sis entrades, cinc despatxos i una intercepció per mantenir a ratlla l'ofensiva dels vermells.

Youth Watch: l'heroi del Crystal Palace Adam Wharton entre els millors adolescents d'Europa

Si bé la divertidíssima fallada de penal d'Ante Budimir va ser el principal tema de discussió de la victòria per 1-0 del València a l'Osasuna dilluns a la nit, Cristhian Mosquera va fer un altre canvi sòlid al cor de la línia de fons de Los Che. El central va fer quatre tacles, tres intercepcions i tres despatxos en una exhibició d'assoliment de la porteria a blanc.

Gustavo Sa va registrar la seva quarta assistència de la temporada, ja que Famalicao va sorgir un malestar al Porto durant el cap de setmana. Aquesta assistència prové d'una de les dues passades clau, mentre que tres regates addicionals van fer que Sa va obtenir una qualificació WhoScored de 7,65.

En el seu segon inici de lliga de la temporada, Mathys Tel va tenir la desgràcia de no sumar els seus cinc gols a la Bundesliga després d'haver disparat quatre tirs en la victòria del Bayern per 2-0 sobre el FC Koeln i va colpejar la fusta amb un. El francès també va completar dos regates i va fer dues intercepcions a canvi d'una qualificació WhoScored de 7,73.

Brajan Gruda va marcar el segon partit consecutiu quan el Mainz 05 va derrotar l'Hoffenheim per 4-1 dissabte a casa. L'adolescent alemany ha colpejat amb el seu únic xut i ha tingut la desgràcia de no afegir una assistència després de fer tres passades clau.

Papa Diallo va fer una bona demostració, ja que Metz va aconseguir tres punts importants el cap de setmana. Tot i que no va arribar al marcador, Diallo va guanyar vuit duels aeris, va completar tres regates i va fer dues passades clau per augmentar les esperances de supervivència de Metz.

Mentre que Desire Doue va acabar el cap de setmana en el bàndol perdedor, el jove de Rennes va impressionar amb la derrota per 2-1 davant el Tolosa. El jove de 18 anys va marcar el seu quart gol a la Lliga de la campanya a la derrota, colpejant amb un de quatre tirs, mentre que també va completar set regates i va rebre sis faltes per retornar una puntuació de WhoScored de 8,21.