06.11.19
Futbol Sala

Sortegem una samarreta de la selecció catalana de futbol sala!

Per optar-hi, només has d’entrar al nostre post de Facebook i escriure als comentaris l’any de fundació de la Federació Catalana de Futbol Sala

La selecció catalana de futbol sala ha participat en tres mundials durant l’últim any. El novembre de 2018 va ser quarta del món en la categoria sub-20; l’abril del 2019, sisena en el torneig absolut; i, fa només uns dies, va repetir la mateixa classificació en el mundial sub-13 de Reus. Totes tres competicions les ha jugat amb el mateix primer equipament: molt atractiu i basat en les quatre barres de la senyera.

Ara, per gentilesa de la Federació Catalana de Futbol Sala, un exemplar de la samarreta pot ser teva. Només has d’escriure un comentari en aquest post de Facebook i indicar l’any de fundació de la FCFS per entrar al sorteig. Tens temps fins al dijous, 14 de novembre de 2019, a les 12 h del migdia. Només s’acceptarà una participació per persona. Per tant, es descartaran tots els perfils de Facebook on no hi consti el nom i el cognom real.  Un cop sortejada la samarreta, el guanyador tindrà 24 hores per contestar el nostre missatge privat. Si no, tornarem a sortejar. Molta sort!

També us recordem que, tal com recollia el web de la FCFS abans del mundial de Reus, hi ha disponibles les samarretes de la selecció catalana a un preu de 25 euros i de totes les talles. Aquestes es poden demanar enviant un correu a administracio@futsal.cat. Si no sou agraciats en el nostre sorteig, feu esport i país amb la samarreta de la selecció o regaleu-la ara o per les festes nadalenques!